Bayramda Bu İllere Şiddetli Yağış Geliyor: İşte Kurban Bayramında Hava Durumu

Son dakika : Bayramda bu illere yağmur geliyor.

Meteoroloji genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada birçok şehirde bayramda şiddetli yağmur beklendiğine yer verildi. 

MGM resmi sayfasından yapılan açıklamaya göz attığımızda Özellikle Marmara çevresi ile Karadeniz bölgesinde, bayramda şiddetli yağmur beklendiği öğrenildi. 

7 TEMMUZ PERŞEMBE HAVA DURUMU

7 Temmuz Perşembe günü için açıklanan hava durumu tahmin raporuna baktığımızda ülke genelinde sıcak ve güneşli havanın etkili olacağı görüldü. Sadece Trakya'da, Kocaeli çevresinde ve Karadeniz bölgesinin doğu ile batı kesimlerinde yağmur bekleniyor. 

 

8 TEMMUZ HAVA DURUMU

Kurban Bayramı Arife günü için yayımlanan hava durumuna baktığımızda Doğu anadolunun kuzey kesimlerinde ve marmarada yağmur beklendiği görüldü. Yağışlar doğu anadoluda şiddetli olacak. 

9 TEMMUZ HAVA DURUMU: KURBAN BAYRAMI'NIN İLK GÜNÜ

9 Temmuz 2022 Cumartesi günü hava durumuna baktığımızda ise ülkede birçok şehirde şiddetli yağışların beklendiği görüldü. Marmara Bölgesi'nin tamamında şiddetli yağmurlar beklenirken Ege Bölgesi'nde de şiddetli yağmur bekleniyor. Karadeniz Bölgesiğ'nin ise batı kesimlerinde yağmur bekleniyor. Diğer bölgelerde ise güneşli ve sıcak bir havanın etkili olacağına yer verildi. İşte haritalı hava durumu.

10 TEMMUZ : BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Bayramın ikinci gününün hava durumuna baktığımızda yağışların daha çok şehirde etkisini arttıracağı görüldü. Hava durumu tahmin raporuna baktığımızda İstanbul çevresi Marmara Bölgesi ile Ege'de ve Karadeniz bölgesinin tamamında, Ankara çevrelerinde şiddetli yağmur beklendiği görülüyor. Adana ve Mersin çevresinde sağanak yağış bekleniyor. 

Finans7.com  | Ankara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.