Antalya Büyükşehir, Kepez Belediyesi KPSS'siz 225 işçi personel alımı yapacak 2023

Antalya Büyükşehir, Kepez Belediyesi KPSS'siz işçi alımı yapacal.

İŞKUR üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada birçok kadroda istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağına yer verildi. En az ilkokul mezunları arasından yapılan personel alımında başvuru bilgileri yazımızda.

İlana baktığımızda alınacak adayların 25'inin güvenlik görevlisi, 10'ununu iş makinesi operatörü, 180'inin beden işçisi, 10'unun ağır vasıta şoförü kadrolarında istihdam edileceğine yer verildi.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI AÇIKLANDI

Belelediye personel alımı ilanına baktığımızda tüm kadrolar için başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartlara şu şekilde yer verildiği görülüyor.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

18 yaşını geçmiş olmak,

Kamu haklarından mahrum olmamak,

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

Erkek adaylar için askerlikle ilgilisi olmaması, tecilli olması.

BAŞVURU BİLGİLERİ ve İLAN METNİ

İlana başvurular bugün başladı. Başvurular için adaylara 5 günlük süre verilecek. Başvuru detayları, kadrolar için TIKLAYIN

Kadın erkek diğer vatandaşlarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.