Adıyaman Kahta'dan Son Dakika Haberi: Feci Trafik Kazasında Ölü ve Yaralılar Var

Adıyaman Kahta'dan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre feci bir kaza meydana geldi.

Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Adıyaman'a bağlı Kahta İlçesi'nin en işlek caddesi olan Atatürk Caddesi'nde feci bir kaza meydana geldiği öğrenildi. Ramazan K isimli kişinin yönetiminde olan bir ticari taksi ile Orhan K isimli kişi yönetimindeki ticari araç çarpıştı. Sürücülerin kontrolü kaybetmesi sonucu meydana gelen feci kazada iki araç kafa kafaya çarpıştı. 

Araçlardan ticari taksi, kaza sonucu savruldu ve takla atarak yolda sürüklendi. Araçta bulunan 45 yaşındaki Perihan M. 47 yaşındaki Fevzi M, 14 yaşındaki A.M. ve 6 yaşındaki M.M. isimli kişiler yaralandı. 

Hemen bölgeye sağlık ekipleri çağrıldı. İhbar üzerine bölgeye kısa sürede gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalesini bölgede yaptıkları yaralıları ambulansla Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırdı ve tedavi altına aldı. 

KAza anında arçatan dışıar fırlayan ve araba ile duvar arasında sıkışarak ağır halde yaralanan Perihan M. isimli kişi , yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma devam ediyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.