Aleyna Tilki Demet Akalın Kavgası Büyüyor: Akalın'dan Yeni Açıklama
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Aleyna Tilki Demet Akalın Kavgası Büyüyor: Akalın'dan Yeni Açıklama

Son dakika haberi: Demet Akalın'dan Aleyna Tilki hakkında yeni bir açıklama geldi. Şimdi de Aleyna Tilki'nin cevabı bekleniyor.

Finans Magazin 28 Mayıs 2022 09:07 0
Aleyna Tilki Demet Akalın Kavgası Büyüyor: Akalın'dan Yeni Açıklama

Demet Akalın ile Aleyna Tilki kavgası gittikçe büyüyor.

Ünlü iki şarkıcı arasında tartışa yaratan sözlerin ardı arkası kesilmiyor. Bir Akalın'dan bir Tilki'den gelen açıklamalar, iki isim arasındaki ipleri iyice kopardı. 

Son olarak dünya starlığı polemiğinden başlayan tartışmada yeni açıklamalar geldi. 

NASIL BAŞLAMIŞTI?

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Demet Akalın, Trabzonspor'un şampiyonluk için kullandığı şarkısı için "Adamlar beni dünya starı yapacak? Aleyna (Tilki) duymasın!" dedi ve "adamlar beni dünya starı yapacak şaka mısın? Aleyna duymasın hayal kuruyor ama ben oturduğum yerden FİFA'dayım. Neymiş önemli olan don değil şarkıymış" ifadelerini kullandı. 

Bu açıklama sonraıs Aleyna Tilki'nin cevabı geldi. Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Tilki, "Dünya starlığını şampiyonlukta şarkı çalması zannedenler spotify GLOBAL’in sayfasından ilk İngilizce röportajımı izleyebilirler. Bunu yapan ilk Türk olduğum için çok mutluyum beni destekleyenlere teşekkür ederim. Desteklemeyenlere de saygım sonsuz ama artık sevgim yok" dedi.

Bu sözler sonrası Demet Akalın, "Tek rakibin Mustafa Topaloğlu, uzay starlığı. Sakin ol şampiyon FİFA'ya söyleriz seni de paylaşır" şeklinde yanıt verdi. 

Sonraki cevap Aleyna Tilki'den "Şu anki kazancımla lüks bir hayat yaşamaktansa, yıllardır yalnız başıma yurt dışında çalışıyorum. Gençlere yol açmak yerine onların hayallerini baltalama isteğinize üzüldüm. Size cevap verdiğimde karşılığında seviyenin düşeceğini tahmin etmeliydim. Takipçilerimden özür dilerim" şeklinde geldi.

"ALEYNA'DAN DÜNYA STARI FALAN OLMAZ"

Dün Etiler'de görüntülenen Demet Akalın'a magazin basını , Aleyna Tilki ile yaşanan dünya starlığı tartışması soruldu. Demet Akalın, Aleyna Tilki'yi sevdiğini söyledi ve bir ancak  koyarak, "Ben çok isterim ama Aleyna'dan dünya starı falan olmaz" dedi. 

Bu açıklamadan sonra Aleyna Tilki'nin cevabı bekleniyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç