Akbank'tan Emekliye Yüksek Promosyon: İşte Maaş Banka Promosyonu Şartları ve Başvuru Ne Kadar 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akbank'tan Emekliye Yüksek Promosyon: İşte Maaş Banka Promosyonu Şartları ve Başvuru Ne Kadar 2022

Akbank'tan emekli vatandaşlara 7 bin 500 liraya varan promosyon müjdesi geldi.

Bankalar 4 Ağu 2022 15:20 3
Akbank'tan Emekliye Yüksek Promosyon: İşte Maaş Banka Promosyonu Şartları ve Başvuru Ne Kadar 2022

Akbank'tan emeklilere yüksek maaş promosyonu.

Akbank'tan emeklilere yüksek maaş promosyonu ödemesi yapılacak. Banka resmi sayfasından yapılan son dakika açıklamasında emeklilere 7 bin 500 liraya kadar promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. Maaşını bankaya taşıyana 7 bin liraya kadar nakit promosyon ödemesi yapılırken promosyona ek olarak 500 liralık ödeme kazanma şansı da var.

"SGK Emekli Maaşını Akbank'tan Alanlara 7.000 TL’ ye Varan Promosyona ek 500 TL chip-para ile birlikte Toplamda 7.500 TL Ödül Fırsatı!" başlığı ile yayımlanan Akbank emekli maaş promosyonu kampanyasında şu ifadelere yer verildi: "SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşınızı 28 Temmuz 2022 - 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşınızı Bankamızdan almayı taahhüt ederek 7.000 TL’ye varan promosyona ek olarak kampanya dönemi içerisinde, verilecek en az 2 OFÖ Talimatı karşılığında 250 TL ve ilk kez Axess veya Wings sahibi olacak SGK emeklilerinin, toplamda 1.250 TL ve üzeri harcamalarına 250 TL olmak üzere toplam 500 TL chip-para fırsatından yararlanabilirsiniz."

MAAŞ TAŞIMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Emeklilerin maaşın taşıma işlemlerinin nasıl yapılacağı konusunda ise şu ifadelere yer verildi:

"Sadece T.C. kimlik numaranızı gösteren kimliğinizle birlikte size en yakın Akbank Şubesine gelerek emekli maaşınızı hemen Akbank'a taşıyabilirsiniz.

PTT şubelerinden alacağınız e-devlet şifrenizle ya da Akbank İnternet'teki e-devlet yönlendirmesi aracılığıyla www.turkiye.gov.tr adresine girerek, banka değişikliği işleminizi yapabilirsiniz.

Akbank müşterisi olup SGK emekli maaşınızı farklı bir bankadan alıyorsanız ve maaşınızda promosyon ve kredi blokesi bulunmuyor ise Şubeye gitmenize gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile emekli maaşını bankamıza taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz."

YÜZDE 0 FAİZLE PARA ÇEKME İMKANI

Akbank tarafından emeklilere sunulan bir diğer kampanya ise , maaşa 2 gün kala nakit avans fırsatı. Maaaşa 2 gün kala çekilecek avanslardan faiz alınmayacağı açıklandı. Konu ile ilgili açıklamada, "Maaş yatmadan 2 gün önce %0 faizle para çekme avantajıyla." ifadelerine yer verildi. 

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bankaya başvurduğunuz zaman güncelleme yapıyorlar ve aynı parayı dizede veriyorlar hem öyle olmasa bile istediğiniz zaman promosyon hakkından cayıp kaldığınız süre haricini tahsil ediyorlar ve istediğiniz bankaya gidebiliyorsunuz font panik 😄
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
"ziyaretçi"isimli yazı sahibine cevaben, 1 yıl önce sözleşme yaptıysanız, banka ile görüşerek geri kalan 2 yıla karşılık gelen promosyon tutarını geri ödeyerek, maaş taşıma blokesini kaldırırsınız ve tekraren aynı banka ile yeni bir 3 yıllık sözleşme yapabilirsiniz.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İyide 1 sene önce maaşımı akbanka taşıdım,şimdi benim suçum ne?madem müşteri kazanmak istiyorsunuz o halde, promosyon farkını bizede vermeniz gerekmez mi.