Akaryakıtta Beklenen İndirim Haberi Geldi: İşte Benzin ve Motorin İndirimi, Güncel Fiyatları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akaryakıtta Beklenen İndirim Haberi Geldi: İşte Benzin ve Motorin İndirimi, Güncel Fiyatları

Son dakika haberi: Akaryakıt fiyatlarında indirim haberi geldi. İşte benzin ile motorine gelecek indirim ve indirimin tarihi.

Emtia 1 Eylül 2022 12:10 2
Akaryakıtta Beklenen İndirim Haberi Geldi: İşte Benzin ve Motorin İndirimi, Güncel Fiyatları

Son dakika : Akaryakıta sevindiren indirim haberi geldi.

Brent petrol varil fiyatında dün başlayan düşüş bugün de devam ediyor. Brent petrol varil fiyatında yaşanan düşüş sonrası akaryakıta sevindiren indirim haberi geldi. 

BRENT PETROL NE KADAR OLDU?

Brent petrol varil fiyatında dün başlayan sert düşüş bugün de devam ediyor. Geçen hafta 105 dolar seviyesinde olan brent petrol, dün 100 liranın altına gerilemiş ve 96 dolara kadar gelmişti. Brent petrolde yaşanan düşüş bugün de devam etti ve yüzde 2.61'lik düşüşle brent petrol 93 dolara kadar geriledi.

BENZİNE İNDİRİM

Sektör temsilcilerinden alınan son dakika bilgilerine göre benzine 94 kuruşluk indirim olacağı öğrenildi.

MOTORİNE DE İNDİRİM GELİYOR

Bir diğer indirim haberi de motorinden geldi. Son 3 haftada 4 defa zamlanan ve 27 liralara kadar yükselen motorin litre fiyatına 1 lira 57 kuruşluk indirim geleceği öğrenildi.

İNDİRİM TARİHİ

İndirimin 3 Eylül 2022 Cumartesi gününden itibaren geçerli olması bekleniyor. 

ARTABİLİR AZALABİLİR

Yarına kadar brent petrol varil fiyatında ciddi bir değişim olmazsa indirimler bu seviyere bekleniyor. Ancak yükseliş ya da düşüş olması durumunda rakamlar değişebilir.

AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?

Motorin litre fiyatı şu sıralar İstanbul Anadolu 26 lira 91 kuruştan, Avrupa yakasında ise 26 lira 89 kuruştan satılıyor. Ankara'da 27 lira, İzmir'de ise 27 lira 2 kuruş.

Benzin litre fiyatı şu sıralar İstanbul Anadolu 20 lira 14 kuruştan, Avrupa yakasında ise 20 lira 13 kuruştan satılıyor. Ankara'da 20 lira 26 kuruş, İzmir'de ise 20 lira 25 kuruş.

LPG fiyatı şu sıralar İstanbul Anadolu 11 lira 10 kuruştan, Avrupa yakasında ise 11 lira 35 kuruştan satılıyor. Ankara'da 11 lira 37 kuruş, İzmir'de ise 11 lira 4 kuruş.

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İnanilmaz bir soygun inanilmaz hemde
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Anlamıyorum blend petrol epey indirim oluyor benzine mazota kuruşla indirim geliyor nasıl bir soygunun içindeyiz biz yahu