AK Parti Sözcüsü Hayat Pahalılığının Biteceği Tarihi Açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AK Parti Sözcüsü Hayat Pahalılığının Biteceği Tarihi Açıkladı

Son dakika haberi: AK Parti'den hayat pahalılığı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Ömer Çelik, hayat pahalılığının biteceği tarihi açıkladı.

Siyaset 25 Nisan 2022 13:36 0
AK Parti Sözcüsü Hayat Pahalılığının Biteceği Tarihi Açıkladı

Son dakika : AK Parti'den bir açıklama geldi. Ömer Çelik yaptığı açıklamada hayat pahalılığının ne zaman biteceği konusuna değindi ve tarih verdi.

 

Son dönemlerde hayat pahalılığı ülkenin tek gündemi haline geldi. Çarşıda pazarda marketlerde, evlerde i kahvehanelerde en çok konuşulan konu fiyatlar oldu. Geçen seneye göre kıyaslandığında yaşanan 2 kata yakın fiyat artışları vatandaşın belini bükerken en merak edilen konu ise ardı arkası kesilmeyen zamların ne zaman sona ereceği, hayatın ne zaman biraz ucuzlayacağı konuları oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Üsküdar Nevmekan Sahil'de AK Parti İstanbul Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Üsküdar Buluşmaları'na katıldı. Burada programda açıklama yapan Çelik hayat pahalılığı meselesine değindi ve dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

HAYAT PAHALILIĞI NE ZAMAN BİTECEK?

Hayat pahalılığını bildiklerini, farkında olduklarını ve yaşadıklarını söyleyerek sözlerine başlayan Çelik, bu sorunu en kısa zamanda çözeceklerini sözlerine ekledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde yaşanan gelişmelerin Türkiye'yi çok güçlü yerlere taşıdığını söyleyerek sözlerine başlayan Çelik, şimdi bir türbülans içinde olduklarını söyledi. "Şimdi de bir türbülansın içerisinden geçiyoruz." diyen Çelik, hayat pahalılığının bayramdan sonra yavaş yavaş biteceğiniğ söyleyerek, "Ukrayna Savaşı ile birlikte tedarik zincirinde ortaya çıkan problemler, dünyada pek çok ülkede on yıllardır görülmemiş enflasyon rakamları görünüyor. Yaşananlar tabii bizi de etkiliyor. Şimdi göreceksiniz, bayramdan sonra yavaş yavaş düzelme başlayacak. Ondan sonra da bunu kademe kademe hep beraber göreceğiz. Şundan emin olun, biz çarşıda, pazarda gündem nedir, genç kardeşlerimizin gündemi nedir farkındayız ve bunları her gün değerlendiriyoruz. Daha önce nasıl çözüm bulduysak şu anda dünyanın içerisinden geçtiği bu türbülansın olumsuz yansımalarını da ortadan kaldıracak şekilde güçlü çözümler bulacağımızdan hiçbir şüpheniz olmasın.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç