Adana Adliyesi personel alımı sonuçları açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Adana Adliyesi personel alımı sonuçları açıklandı

Adana Adliyesi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada sözleşmeli personel alımı sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

Sınav 1 Haz 2023 23:10 0
Adana Adliyesi personel alımı sonuçları açıklandı

Adana Adliyesi personel alımı sonuçları açıklandı.

Adana Adliyesi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada personel alımı başvuru sonuçlarının açıklandığına yer verildi. Sonuçlara ilişkin yayınlanan son dakika açıklaması, isim listesi ve bilgileri şu şekilde:

"Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü ve Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün sözleşmeli personel alımı ilanı gereğince, sözlü ve uygulama merkezi olan Adana Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu’nca Adana merkez Adliyesi Sözleşmeli Zabıt Katipliği için 50, mülhakat Karaisalı Adliyesi Sözleşmeli Zabıt Katipliği için 1, Karataş Adliyesi Sözleşmeli Zabıt Katipliği için 2 olmak üzere toplam 53,

Adana Suluca 2 Nolu Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Sözleşmeli Ceza İnfaz Kurumu Katipliği için 5 adayın 20 katı kadarı hesaplanarak uygulama sınavına girmeye hak kazananlara ilişkin adayların tespiti yapılmış olup, uygulama sınavına katılacak adayların hangi tarihte ve saatte uygulama sınavına gireceklerine ilişkin sorgulama ekranı da aktif hale getirilmiş olmakla,

Uygulama sınavı 10.06.2023 Cumartesi günü 09:00’da başlamak üzere Adana Adliyesi’nde yapılacaktır.

İlan tarihi itibariyle 1 adet fotoğraf ile birlikte komisyon kaleminden sınav giriş belgelerini alabileceklerdir.

Komisyonumuza bağlı ceza infaz kurumları için 498 sözleşmeli İnfaz ve Koruma Memurluğu (Erkek) ve 30 Sözleşmeli İnfaz ve Koruma Memurluğu (Bayan)

Adana merkez adliyesi Koruma ve Güvenlik Görevlisi için 55, mülhakat Karaisalı Adliyesi için 1 ve Karataş Adliyesi için 1 olmak üzere toplam 53 adayın 3 katı kadarı hesaplanarak boy-kilo ölçümüne katılmaya hak kazananlara ilişkin adayların tespiti yapılmış olup,

Sözleşmeli İnfaz ve Koruma Memuru (Erkek), Sözleşmeli İnfaz ve Koruma Memuru (Bayan) ve Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanına başvuruda bulunan adayların boy-kilo ölçümleri 05 Haziran 2023 Pazartesi günü saat 09:00’dan Adana Adliyesi Konferans Salonunda (zemin kat) yapılacaktır.

Sınava katılacak adayların kendileri için belirtilen sınav saatinden en az 30 dk önce nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport ile birlikte sınav yerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

KOMİSYONUMUZA SINAV İZNİ VERİLEN SÖZLEŞMELİ MÜBAŞİR, SÖZLEŞMELİ AŞÇI, SÖZLEŞMELİ HİZMETLİ, SÖZLEŞMELİ SAĞLIK MEMURU, SÖZLEŞMELİ HEMŞİRE, SÖZLEŞMELİ BİLGİSAYAR TEKNİSYENİ, SÖZLEŞMELİ ELEKTRİK TEKNİSYENİ, SÖZLEŞMELİ SIHHİ TESİSAT TEKNİSYENİ, SÖZLEŞMELİ ŞOFÖR UNVANLARI İÇİN YAPILAN BAŞVURULARA İLİŞKİN SONUÇLAR UYGULAMA VE BOY-KİLO ÖLÇÜMLERİ YAPILDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.

-Uygulamalı sınav ve boy kilo ölçümüne girmeye hak kazandığı halde belirtilen tarihte uygulamalı sınava ve boy kilo ölçümüne katılmayan adaylar, sınav hakkını kaybetmiş sayılacaklardır.

-Adaylara ayrıca başvuru sonuç, uygulama sınav ve boy kilo ölçümü tarihlerine ilişkin herhangi bir tebligat veya bildirim yapılmayacağı

İlan metninde yazılı olmayan başkaca hususlara ilişkin Adalet Bakanlığının belirlediği diğer kriterler göz önünde bulundurulacağı hususu ilanen tebliğ olunur. 01.06.2023

ÖNEMLİ/NOT :

ADALET BAKANLIĞI’NIN KOMİSYONUMUZA VERMİŞ OLDUĞU SINAV İZNİ GEREĞİNCE KPSS PUANLARINA GÖRE SIRALAMAYA GİREN ADAYLARA İLİŞKİN TABLO AŞAĞIDA YAYINLANMIŞ OLUP,

Unvan

KPSS
Sınır Puanı

İnfaz ve Koruma Memuru (Erkek)

74,16729

İnfaz ve Koruma Memuru (Kadın)

81,72429

Koruma ve Güvenlik Görevlisi

70,03342

Zabıt Katibi

70,00978

Ceza İnfaz Kurumu Katibi

78,55775

KPSS PUANI TABAN PUANIN ALTINDA OLAN ADAYIN VEYA SIRALAMAYA GİRMEYE HAK KAZANMIŞ ANCAK EKSİK EVRAK YA DA MÜKERRER BAŞVURULAR SONUCU BAŞVURUSU RED EDİLENLER DE SORGULAMADA GÖZÜKMEMEKTEDİR.

Adan Adliyesi personel alımı sonuçları Adana Adliyesi resmi internet adresi üzerinden sorgulanmaktadır. "https://adana.adalet.gov.tr/sozlesmeli-personel-alimina-iliskin-aday-tespit-listesi-ilani_82237" adresi üzerinden başvuru sonucunuzu sorgulayabilir, mülakat tarihinizi internet üzerinden öğrenebilirsiniz.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç