6.800 TL Maaşla En Az Lise Mezunu 1458 Güvenlik Görevlisi Alım İlanı Yayımlandı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

6.800 TL Maaşla En Az Lise Mezunu 1458 Güvenlik Görevlisi Alım İlanı Yayımlandı!

İŞKUR üzerinden yayınlanan duyuruda özel güvenlik görevlisi kadrosunda çalıştırmak üzere 1458 personel alımı yapılacağına yer verildi. İşte başvuru ekranı...

İş İlanları 9 Kasım 2022 22:08 0
6.800 TL Maaşla En Az Lise Mezunu 1458 Güvenlik Görevlisi Alım İlanı Yayımlandı!

İŞKUR'dan en az lise mezunu silahlı ve silahsız 1458 güvenlik görevlisi alımı ilanları yayınlandı.

İŞKUR üzerinden çok sayıda meslekte olmak her gün yüzlerce personel alım ilanı yayımlanıyor. Bu kapsamda Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi iş ilanları kısmından yayımlanan son dakika açıklamalarına baktığımızda birçok şehre güvenlik görevlisi alımı yapılacağına yer verildi. Biz de Finans7.com olarak bu yazımızda İŞKUR'dan özel sektöre yapılan toplamda 1458 personel alımına değindik. Tüm detaylar finans7.com'da...

İŞKUR üzerinden yayınlanan duyuruda özel güvenlik görevlisi kadrosunda çalıştırmak üzere 1458 personel alımı yapılacağına yer verildi. 

İŞKUR GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI İLANLARI 

İŞKUR iş ilanları sayfasında yayımlanan duyurulara baktığımızda silahlı özel güvenlik görevlisi kadrosunda istihdam etmek üzere 107, silahsız özel güvenlik görevlisi kadrosunda istihdam etmek üzere 1342  ve özel güvenlik ve koruma meslek elemanı kadrosunda istihdam etmek üzere 9 olmak üzere toplamda 1458 özel güvenlik görevlisi alımı yapılacağı görüldü.

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

Herhangi bir güvenlik kurumundan malulen, yaşlılık ve ya emeklilik maaşı alması halin de başvurular kabul edilmeyecek

En az orta öğretim seviyesin de eğitim almak koşulu bulunuyor.

Özel güvenlik temel eğitimlerinin tamamlanması gerekmektedir.

Bilerek işlenen bir suç ve ya cezadan dolayı hapis cezası almış olanlar yine bu başvuru da bulunamazlar.

Güvenlik görevlisi iş ilanı için başvuru yapacak kadın adaylar da 165 cm boy ve ya üzeri ,erkek adaylar da ise 172 cm boy sınırı aranmaktadır.

Akıl sağlığı ile alakalı sıkıntısı olan ve işini yapmasına engel olacak sıkıntılı bir hastalığı olan insanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ MAAŞI NE KADAR?

Özel Güvenlik Görevlisi maaşları kurumlara göre değişiklik göstermekte olup en düşük 5.500 TL en yüksek 9.000 TL arasında değişkenlik göstermektedir.

İŞKUR BAŞVURU ŞEKLİ

İlanlara başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları takip ederek başvurusunu İŞKUR üzerinden yapması gerekmektedir.

esube.iskur.gov.tr adresine gidin. Bu sayfaya gittikten sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ ARAYAN yazan kısımdan giriş yapın. İş arayan kısmından giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan yere tıklayın. Daha sonra iş arama sayfası karşınıza çıkacak. Bu sayfada MESLEK yazan kısma , başvuru yapmak istediğiniz kadronun adını yazın ve ARA butonuna tıklayın. İlanlar aşağıda sıralnacaktır.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç