6. Kattan Düşen Genç Öğretmen Öznur Çörekçioğlu'ndan Acı Haber
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

6. Kattan Düşen Genç Öğretmen Öznur Çörekçioğlu'ndan Acı Haber

Kastamonu'da acı bir olay meydana geldi. Balkonda dengesini kaybeden genç öğretmen 6. kattan düştü.

3.Sayfa 12 Tem 2022 15:08 0
6. Kattan Düşen Genç Öğretmen Öznur Çörekçioğlu'ndan Acı Haber

Kastamonu'da korkunç olay yaşandı: 6'ncı kattan düşen öğretmen hayatını kaybetti.

Kastamonu'da feci bir olay meydana geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre Kurban Bayramı tatili nedeniyle akrabalarını ziyarete giden Öznur Çörekçioğlu, İnönü Mahallesi Zümrüt Sokak'ta bulunan binanın 6'ncı katındaki dairede bir anda dengesini kaybetti.

Altıncı katta buluan evin balkonunda serinlemek için oturan öğretmen, o sırada bir anda dengesini kaybetti ve balkondna aşağıya düştü. 

Hemen evdekiler ve çevredeki vatandaşlar olaya müdahale için bölgeye geldi. Bu arada sağlık ekiplerine de haber verildi. İhbar üzerine bölgeye kısa sürede gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalesini bölgede yaptıkları ve ağır yaralı olduğunu tespit ettikleri öğretmen Öznur Çörekçioğlu'nu ambulansla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Hastaneye getirilen öğretmen , burada doktorlar tarafından hemen tedaviye alındı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Çörekçioğlu hayatını kaybetti. 

Gelen bilgilere göre Öznur Çörekçioğlu'nun merkez ortaokulunda fen bilimleri öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenildi.

Yaşanan feci olay sonrası öğretmenin ailesi hemen hastaneye geldi. Öğretmenin hayatını kaybettiği haberini alan ailesi ve yakınları büyük züntü yaşarken öğretmenin cansız bedeni morga kaldırıldı.

Öğretmen Öznur Çörekçioğlu'nun işinde başarılı ve okulunda en sevilen öğretmenlerden olduğu öğrenilirken haberi alan öğrenciler ile aileleri de büyük şok geçirdi. 

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için finans7.com mobil uygulamasını indirin.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç