2500 Dolar Maaşla Katar Dünya Kupası Personel ve işçi Alımı Yapılacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2500 Dolar Maaşla Katar Dünya Kupası Personel ve işçi Alımı Yapılacak

Son dakika haberi: Katar'da yapılacak Dünya Kupası'nda geçici olarak çalıştırmak üzere işçi alımının yakın zamanda yapılacağı açıklandı.

KPSS'siz Personel Alımı 30 Haz 2022 20:22 0
2500 Dolar Maaşla Katar Dünya Kupası Personel ve işçi Alımı Yapılacak

Katar Dünya Kupası'nda çalışacak personel alımı yapacak.

Dünyanın en zengin ülkelerinden olan Katar'da bu sene Dünya Kupası yapılacak. 21 Kasım 2022 tarihinde başlayacak ve 18 Aralık tarihine kadar devam eden Dünya Kupası'nda onlarca maç oynanacak. Oynanacak karşılaşmalar sonrasında Dünya Kupası sahibini bulacak.

Katar'da Dünya Kupası yapılacak olması nedeniyle birçok alanda personel açığı olacağı ve bu açığa 2500 dolar maaşla Türk personel alımı yapılmasının planlandığı öğrenildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu haber hakkında son bilgilere yer verdik.

KATAR NEREDE?

Katar'ın haritadaki yerine baktığımıza aradaki mesafenin 2.807.3 km olduğu görüldü. Kara yolu ile gidilmeye çalışılsa 31 saate varılır. 

KATAR PERSONEL ALIMI YAPACAK

Katar'da yapılacak Dünya Kupası'nda çalıştırmak üzere yakın zamanda personel alımı yapılacak. Oluşacak personel eksikliğinin giderilmesi için yapılacak personel alımında kadrolar şu şekilde olacak:

Temizlik personeli

Şoför

Güvenlik görevlisi

Sağlık personeli

Otopark personeli

Vale

Destek personeli

Garson

Aşçı

Aşçı yardımcısı

Vasıfsız işçi

BAŞVURULAR HENÜZ BAŞLAMADI

Edinilen bilgilere göre personel alımı başvurusu henüz başlamadı. https://www.qatarliving.com/jobs adlı sayfa üzerinden yayımlanan Katar İş İlanları ile personel alımları yapılacak.

21 Kasım2da başlayan Dünya Kupası için personel alımlarının Ağustos ayının sonunda başlaması bekleniyor. İlan gelinde haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç