150 Bin Sosyal Konut Projesi Başvuru Tarihi Açıklandı Mı 2022? TOKİ Sosyal Konut Başvuru Tarihi ve Şartları...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

150 Bin Sosyal Konut Projesi Başvuru Tarihi Açıklandı Mı 2022? TOKİ Sosyal Konut Başvuru Tarihi ve Şartları...

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde geri sayım başladı!

TOKİ Başvuru 12 Ağu 2022 17:22 0
150 Bin Sosyal Konut Projesi Başvuru Tarihi Açıklandı Mı 2022? TOKİ Sosyal Konut Başvuru Tarihi ve Şartları...

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde geri sayım başladı! Peki sosyal konut projesi başvuruları ne zaman başlayacak? TOKİ başvuru şartları nedir? İşte detaylar...

81 ilde hayata geçirilecek olan sosyal konut projesi ile dar gelirli ailelerin yanı sıra emekliler, yeni evlenecek olanlar ve şehit ve gazi yakınlarına ek kontenjanla binlerce konut yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu müjdeli haberi duyurmasının ardından TOKİ sosyal konut projesinde heyecan arttı. İşte son detaylar...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TOKİ SOSYAL KONUT AÇIKLAMASI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TOKİ başvuruları hakkında; "TOKİ vasıtası ile 1 milyon 170 bin vatandaşımızı ev sahibi yaparak ekonomik, sağlıklı, güvenli konut üretiminde dünyada eşi benzeri olmayan bir başarıya imza attık. Ülkemizin 81 şehrinde hız kesmeden toplu konut projelerini devam ediyoruz. Şimdi ise Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini başlatıyoruz. İlke kez ev sahibi olacak vatandaşlarımızın sabırsızlıkla beklediği bu proje bitmek üzere. Sıfır atık uyumlu, enerji verimli malzemeler ile yapılacak bu konut projesinde yenilenebilir enerji sistemi kullanılacaktır. Bu adım son zamanlarda ciddi şikayet konusu olan kiraların düşmesine de yol açacaktır. Şehit yakınları, gaziler ve emeklilere de yer ayrılacaktır. Ayrıca ilk defa evlenen geçlerimiz için de bir kota belirleyeceğiz."

TOKİ SOSYAL KONUT PROJESİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR,ŞARTLARI NEDİR?

Sosyal konut projesine ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini başlatıyoruz. Hazırlıklarımız bitiyor. Vatandaşlarımızı kira öder gibi uygun taksitler ile yerel ve yatay mimari anlayışına göre inşa edilmiş konut projeleriyle ev sahibi yapacağız. Şehit yakınları ve gazilerimiz ile emeklilerimize özel kontenjan belirleyeceğiz. İlk defa evlenen gençlerimiz projede kota sahibi olacak. Konut projelerinin tamamında yenilenebilir enerji sistemine yer verilecektir. Bu adım kiraların da düşmesine yol açacaktır. Konut kampanyasının ayrıntılarını önümüzdeki ay açıklayacağız" dedi.

SOSYAL KONUT BAŞVURULARI BAŞLIYOR

TOKİ konut kampanyası ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konut başvurusunun Eylül ayının başında başlayacağını söyledi. Başvuru başladığında finans7.com olarak takipçilerimize bildirimle haber vereceğiz. Başvuru başladığında haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç