Son dakika: Saga Coin halka arz oluyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Saga Coin halka arz oluyor

Son dakika haberi: Binance'de bir yeni halka arz daha geliyor. SAGA coin halka arz olacak. Peki fiyatı ne kadar? Halka arz ne zaman?

Kripto Paralar 4 Nisan 2024 0
Son dakika: Saga Coin halka arz oluyor

SAGA coin halka arz oluyor. launchpool etkinliği başlıyor. Fiyatı ne kadar? Kaç dolar?

Binance'den bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 5 Nisan saat 3.00'da SAGA için launchpool etkinliğinin başlayacağı ve etkinliğin 4 gün süreceği bildirildi.

Geliştiricilerin uygulamalara sonsuz yatay ölçeklenebilirlik sağlayan VM'den bağımsız paralelleştirilmiş ve birlikte çalışabilen özel zincirleri veya "Zincirleri" otomatik olarak başlatmasına olanak tanıyan bir Katman 1 protokol olarak hayata geçen projede şimdiye kadar 15 milyon dolar toplandığına yer verildi. Yatırımcılar arasında yer alan isimler şu şekilde:

"Placeholder, Maven11, Longhash, Samsung, Com2uS, Polygon, Merit Circle, Figment ve Chorus One"

ARZ BİLGİLERİ BELLİ OLDU

Söz konusu halka arzın detayları da belli oldu. 1 milyar token halka arzı gerçekleşecek. Launchpool ile dağıtılacak ödül 45 milyon, yani maksimum arzın yüzde 4.5'i seviyesinde. 

İlk listelenmedeki dolaşımdaki arzı ise 90 Milyon (Maksimum arzın %9'u)

NE KADAR ÖDÜL KAZANIRIM?

1 Bnb veya 1 FDUSD için hesaplama yapıldığında, bir önceki Launchpool etkinliklerine katılım miktarını baz alarak yaklaşık bir değer bulunabilir.

Bnb havuzunda günlük Milyon SAGA dağıtılacak ve toplam 17 Milyon Bnb stake edildiğini hesaba katarsak 9/17 = 0.529 adet SAGA kazanırsınız günlük 1 Bnb için. 10 Bnb için günlük 5.29 SAGAnız olur.

FDUSD havuzunda günde 2.25 Milyon SAGA dağıtımı olacak ve 2 Milyar FDUSD stake edildiğini varsayarsak: 2.25 Milyon / 2 Milyar = 0.0011 adet SAGA, kazanırsınız günlük 1 FDUSD için.

1000 FDUSD stake ederseniz günde 1.1 adet SAGA kazanırsınız.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç