Fenerbahçe Dünya Yıldızını Kadrosuna Katıyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Fenerbahçe Dünya Yıldızını Kadrosuna Katıyor!

Yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe, dünya yıldızını kadrosuna katıyor! İşte haberin detayları...

Spor 5 Mayıs 2024 0
Fenerbahçe Dünya Yıldızını Kadrosuna Katıyor!

Yarın akşam deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, transfer operasyonunda kolları sıvadı. Kanarya, 179 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Tadic, Dzeko ve Fred gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe, bu kez 179 milyon euroluk süper yıldızın transferi için düğmeye bastı. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, gol makinesini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Di Maria dan haber var Görüşmelerde | beIN SPORTS Türkiye -  beinsports.com.tr/

Yarın akşam deplasmanda Konyaspor'un konuğu olacak Fenerbahçe, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye operasyonuna başladı. Kadrosuna yıldız isimleri katmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, 179 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Kanarya, sezon sonunda Portekiz devi Benfica ile yollarını ayırması beklenen Arjantinli süper yıldız Ángel Di María'yı kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Kanarya'nın Arjantinli yıldızı kadrosuna katmayı hedeflediği öne sürüldü. Sarı-lacivertli ekibin, Arjantinli süper yıldız ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamayı hedeflediği iddia edildi.

Angel Di Maria önümüzdeki sezonki adresini açıkladı, hayranları adeta  yıkıldı | Goal.com Türkçe

Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan 36 yaşındaki golcü oyuncu bu sezon Benfica forması altında 46 karşılaşmada görev alırken 16 gol 15 asiste imza attı. 36 yaşındaki yıldız golcü için bugüne dek toplamda 179 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Futbol kariyeri boyunca 766 karşılaşmada görev alan Arjantinli süper yıldız, bu karşılaşmalarda 178 gol 267 asiste imza attı. Kanarya'nın Arjantinli süper yıldızı kadrosuna katması için tüm şartları zorlayacağı öne sürüldü.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç