Selçuk Üniversitesi personel alımı başvurusu bitiyor: Sonuçları ne zaman açıklanacak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Selçuk Üniversitesi personel alımı başvurusu bitiyor: Sonuçları ne zaman açıklanacak?

Selçuk Üniversitesi 110 personel alımı başvurusu sona eriyor. Peki sonuçları ne zaman açıklanacak?

Selçuk Üniversitesi personel alımı başvurusu bitiyor: Sonuçları ne zaman açıklanacak?

Selçuk Üniversitesi 110 personel alımı sona eriyor: Sonuçları ne zaman açıklanacak?

Konya Selçuk Üniversitesi tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. 110 personel alımında başvurular 11 Mart 2024 tarihinde sona erecek. Personel alımına başvuru yapacak adayların müracaatını 11 Mart tarihine kadar yapması gerekiyor. Peki başvurular nasıl yapılacak? Başvuru şartları nelerdir?

hemşire, eczacı, dil ve konuşma terapisti, biyomedikal teknikeri, büro personeli, temizlik personeli, hasta bakıcı, tıbbi sekreter, tıbbi görüntüleme teknikeri, radyoterapi teknikeri, diyaliz teknikeri, fizyoterapi teknikeri, elektronörofizyoloji teknikeri, sağlık fizikçisi, aşçı, şoför, koruma ve güvenlik görevlisi.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

İlana başvurular "http://hastaneilan.selcuk.edu.tr/aday/login" adresi üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak isteyenlerin bu sayfa üzerinden başvurusunu yapması gerekmektedir. Başvuru ile ilgili yayınlanan açıklamada, "Başvuru evraklarının sorunsuz yüklenmesi için adayların başvurularını mobil cihazlar yerine masaüstü bilgisayarlardan gerçekleştirmesi tavsiye edilmektedir" denildi.

SONUÇLAR NE ZAMAN?

Sonuçların ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. Sonuçlarla ilgili, "Başvuru sonunda atanmaya hak kazananların listesi Hastanemiz http://hastane.selcuk.edu.tr web adresinde ilan edilecektir. Her kadronun 1 ( BİR) katı kadar yedek aday belirlenecektir. Asil kazananlardan atanmak üzere başvuru olmadığı takdirde ilan edilen Yedek kazananlar Hastanemiz web sayfasından (http://hastane.selcuk.edu.tr) duyurulacaktır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır" denildi.

Sonuçların 25 Mart tarihine kadar açıklanması bekleniyor. Sonuçlardan haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç