Otomattan aldığı kahve sonu oluyordu: Bardağın içine bakmadı-Pişman oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Otomattan aldığı kahve sonu oluyordu: Bardağın içine bakmadı-Pişman oldu

Son dakika haberi: Kahve makinesinden aldığı bir bardak kahve, az daha sonu oluyordu. Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

Dünya 25 Nisan 2024 0
Otomattan aldığı kahve sonu oluyordu: Bardağın içine bakmadı-Pişman oldu

Kahve makinesindne aldığı kahve hayatını karartıyordu. 36 saat yoğun bakıma alındı.

Bir havayolu şirketinde çalışmakta olan kadın, geçen Pazartesi günü Mallorca'nın Palma kenti yakınlarında Son Sant Joan havaalanında otomattan kahve aldı. Kahveden ilk yudumunu alan kadın, kahvenin tadında bir farklılık olduğunu fark etti.

Kahvenin tadında ve kıvamında farklılık hisseden kadın, kahve bardağına bakınca bardağın içerisinin böceklerle dolu olduğunu gördü.

Hemen arkadaşlarından yardım isteyen kadın fenalaştı. Midesi bulandığı için tuvalete giden kadın, o ana kadar durumun ciddiyetini anlamamıştı. Başı dönmeye başlayan kadın, Göremiyorum diyerek arkadaşlarından yardım istedi ve dakikalar sonra bilincini kaybetti.

Anafilaktik şok geçirdiği öğrenilen kadın, hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Tedaviye alınan kadının bilinci gidince hemen yoğun bakıma alındı.

Yoğun bakıma alınan kadın 36 saat boyunca yoğun bakımda kaldı. Erkek arkadaşı İspanya basınına yaptığı açıklamada doktorların ona 'ceset olarak gelmediği için şükredin' dediği öğrenildi.

Hastanede yatağında konuşan genç kadın ise yaşadığı zor anları şu şekilde aktardı: "O anda daha kötüleştim, başım çok ağrıyordu, vücudumun her yeri kasılıyordu"

Ailesi olay ile ilgili şikayetçi oldu.

OTOMAT ŞİRKETİ: 50 CENT'İNİZİ İADE EDERİZ

Olayın ilk anında otomat şirketini arayan kadın, kendisine '50 cent' ücretinin iade edileceği cevabını aldığını söyledi.

Aile polise giderek söz konusu şirket hakkında şikayetçi olurken olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç