2025 Green Card başvurusu ne zaman başlayacak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

2025 Green Card başvurusu ne zaman başlayacak?

2025 yılı Green Card başvurusu ne zaman başlayacak? Başvurular başladı mı? İşte gelen son dakika bilgileri.

Yaşam 4 Mayıs 2024 22:20 0
2025 Green Card başvurusu ne zaman başlayacak?

2025 Green Card başvurusu ne zaman başlayacak?

2024 yılı Green Card başvuru sonuçları açıklandı ve Green Card'ı kazanan adaylar belli oldu. Yüz binlerce kişi olumsuz sonuç ile karşılaştı. Olumsuz sonuçla karşılaşan vatandaşlar, yeni dönem başvurularının ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı. Peki başvurular ne zaman başlayacak?

Yeşil Kart olarak adlandırılan Green Card ile vatandaşlara Amerika'ya gitme yolu, ilerleyen süreçte ise çifte vatandaşlık yolu açılıyor. Vatandaşlar ise Amerika'ya gitmek, orada bir iş bularak gelirini daha da artırmak için Green Card'a yoğun şekilde başvuru yapıyor.

KAÇ KİŞİYE GREEN CARD ÇIKIYOR?

2022 ile 2023 yıllarında dünya genelinde toplamda 1 milyon 18 bin kişi Green Card ile Amerika'da daimi ikametgah hakkı elde etmiş oluyor. ABD Göçmenlik Hizmetleri Ekim ayında başlayan ve sonraki senenin Eylül ayında sonlanan Mali Yıl hesabına göre tarihlendirme yapıyor. Yapılan değerlendirme sonrasında bir sonraki sene kaç kişinin kabu ledileceği belirleniyor.

2025 YILI İÇİN BAŞVURULAR

2025 yılı için Green Card başvuruları için yüz binlerce kişinin meraklı bekleyişi başladı. Konu ile ilgili gelen son dakika bilgisine göre başvuruların önümüzdeki Ekim ayının ilk günlerinde başlayacak. Green Card başvurusu başladığında takipçilerimize haber vereceğiz. Siz de başvurudan haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç