Önce İtalya, şimdi Fransa: 1 Euro'ya ev satışı yapılıyor başvuru başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Önce İtalya, şimdi Fransa: 1 Euro'ya ev satışı yapılıyor başvuru başladı

Avrupa'da iki ülke, 1 euro fiyata ev satışı yapacağını açıkladı. Peki başvuru nasıl yapılır? Başvuru formu nasıl doldurulur?

Emlak 25 Nisan 2024 0
Önce İtalya, şimdi Fransa: 1 Euro'ya ev satışı yapılıyor başvuru başladı

Avrupa'da bazı ülkeler 1 euro'ya ev satışı yapıyor.

Avrupa'da bazı ülkeler, turizmi ve vatandaşların az yaşadığı yerlerde hayatı canlandırmak için bölgede bulunan boş evleri çok ucuz fiyatlara satmaya başladı. 1 Euro civarıdna fiyata satışa çıkarılan evlere yoğun bir ilgi olurken bir son dakika açıklaması geldi ve bir ülke daha 1 Euro fiyata ev satışı yapacağını duyurdu.

İtalya'da sık sık gündeme gelen konu, geçen aylarda yürürlüğe alınmış ve 1 Euro fiyata evler satılmaya başlandı.

FRANSA DA HAREKETE GEÇTİ

Bir son dakika haberi de Fransa'dan geldi. Gelen bilgilere göre Fransa'da küçükl bir kasaba, kendi 1 euroluk programını devreye aldı.

CNBC tarafından yayınlanan haberde Fransa'nın Saint-Amand-Montrond kasabasında bazı evler 1 euro fiyata satışa çıkarıldı. Bu evler arasında merkeze oldukça yakın ve 828 metrekarelik 2 katlı evler de bulunuyor.

İşte satışa çıkarılan evlerden birinin yeri:

İTALYA'DA 1 EURO FİYATA SATILIK EV

Bu gelişmeden sonra kampanyayı ilk çıkaran ülkeler arasında İtalya yeniden harekete geçti ve her geçen gün 1 euroluj kasaba sayısını artırmaya başladı. Gelen bilgilere göre Zungoli kasabasında 1 euro fiyata ev satışları yapılmaya başlandı. Biccari Belediye başkanı Gianfilippo Mignogna konu ile ilgili bir açıklama yaptı ve söz konusu proje hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Aslında diğer şehirlerden farklı birçok projemiz var. 1 euro'dan 30 bin euro'ya kadar evlerin online kataloğunu hazırladık. Çünkü pek çok yabancı bizden 1 euroluk evlere göre 'daha hazır' evler istiyor, ciddi bir tadilatı uzaktan yönetmek zorunda kalmanın sorunlarından korkuyorlar. Toplamda 40'a yakın satış gerçekleştirdik. Ancak 1 euroluk evlerin hiçbirini henüz satmadık; bizdeki katalogda 3 tane var. Pek çok potansiyel görüldüğünü söylemeliyim, ancak şimdilik hiçbirini satmadık"

Kadın erkek konut grubumuza katılmak, diğer adaylarla tanışmak için > TIKLA KATIL

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç