Omni coin nedir, nasıl alınır? Ne zaman, saat kaçta listelenecek?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Omni coin nedir, nasıl alınır? Ne zaman, saat kaçta listelenecek?

Omni Coin kripto para piyasaı Binance'de ne zaman listelenecek? Ne zaman halka arz edilecek? Nasıl alınır? İşte son dakika bilgileri.

Kripto Paralar 15 Nisan 2024 0
Omni coin nedir, nasıl alınır? Ne zaman, saat kaçta listelenecek?

Omni Coin ne kadar? Ne zaman listelenecek? Nasıl alınır?

Kripto paralarda son dönemlerde halka arz rüzgarı esmeye devam ediyor. Art arda yeni coinler kripto para sayfaları üzerinden listelenirken geçen gün bir açıklama daha yapıldı ve Omni adlı coinin Binance üzerinde listeleneceğine yer verildi.

Binance launchpad işlemi ise geçen gün başladı. Başlayan işlemde yatırımcılara, parasını 17'sine kadar burada tuttuğu için Omni Coin veriliyor. Launchpad'ın sona ermesinden sonra halka arz süresi başlayacak ve söz konusu cini almak isteyenler, uygulama üzerinden coinini alabilecek.

FİYATI NE KADAR?

Omni Coin'in fiyatı henüz belli değil. Ancak bazı uygulamalar üzerinde 50 dolar gibi bir fiyattan işlem gördüğü belirtiliyor.

NE ZAMAN, NASIL ALINIR?

Omni Coini almak isteyenlerin Binance üzerinden bu işlemi yapması gerekmektedir. 17 Nisan 2024 Çarşamba günü saat 15.00'da söz konusu kripto paranın listelemesi başlayacak ve alım satımlar bu dakikadan sonra yapılabilecek.

Sorumluluk reddi beyanı: Tüm veriler ve bilgiler, yalnızca bilgilendirme amacıyla "olduğu gibi" sağlanmış olup alım satım amaçlı veya finansal, yatırım, vergi, yasal, muhasebe ya da diğer konularda tavsiye niteliğinde değildir. Lütfen her türlü alım satım işleminden önce fiyatları doğrulamak için aracı kurumunuza veya mali temsilcinize danışın. Finans7; yatırım danışmanı, mali danışman ya da hisse senedi aracısı değildir. Veri ve bilgilerin hiçbiri, bir menkul kıymetin ya da finansal ürünün satın alınmasına, satılmasına veya tutulmasına yönelik Finans7 tarafından yapılan bir yatırım tavsiyesi, teklif, öneri ya da talep değildir. Finans7 herhangi bir yatırımın tavsiye edilebilirliği veya uygunluğu konusunda herhangi bir taahhütte bulunmaz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç