Makina Kimya KPSS'siz işçi alımı yapıyor: İşte MKE işkur iş başvurusu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Makina Kimya KPSS'siz işçi alımı yapıyor: İşte MKE işkur iş başvurusu

MKE işçi alımı hakkında son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada başvuruların ülke genelinden yapıldığına yer verildi.

Makina Kimya KPSS'siz işçi alımı yapıyor: İşte MKE işkur iş başvurusu

Ülke genelinden herkes başvurabilecek.

Makine ve Kimya Endüstrisi tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Makina Kimya Endüstrisi bünyesinde istihdam etmek üzere 5 kadroya personel alımı yapılacağına yer verildi.

KPSS puan şartı aranmadan yapılan MKE işçi alımı duyurusuna baktığımızda, "Ülkemizin ve savunma sanayinin öncü kuruluşu Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketimizin Ankara, Kırıkkale, Çankırı illeri ve Ankara Elmadağ ilçesinde bulunan iş yerlerimizdeki iş gücü ihtiyacını karşılamak amacıyla dinamik organizasyonumuza değer katacak, yenilikçi, öğrenmeye açık ve ortak başarıları birlikte kutlayacak takım arkadaşlarımızla sektördeki öncülüğümüze devam etmek için “Saat Ücretli (Mavi Yaka) Çalışan Aday Havuzu” oluşturulacaktır" denildiği görülüyor.

SINAV NASIL YAPILACAK?

İşe başvuru yapan adaylar, 50 soruluk yazılı sınava alınacak ve en az 50 alan adaylar, en yüksek puandan başlamak üzere atanacak. 50 üzeri alanlar teknik mülakat süreçlerine tabi tutulacak ve işi bilenler istihdam edilecek.

"Başvurular,  19/03/2024 tarihinde başlayacak olup, 28/03/2024 tarihi saat 17.00’da sona erecektir" başlığı ile yayınlanan MKE işçi alımında başvuru duyurusuna şu şekilde yer verildi:

"MAKİNE VE KİMYA ENDÜSTRİSİ ANONİM ŞİRKETİ  ‘ne mail ya da telefon ile irtibat kurulmasına gerek olmayıp Kurumumuz tarafından MAKİNE VE KİMYA ENDÜSTRİSİ ANONİM ŞİRKETİ ‘ne toplu liste verilecektir. Başvurmak isteyen adaylar ilan detaylarının en alt kısmında yer alan BAŞVUR seçeneğini tıkladığında başvuru alınmış olacaktır. Başka bir şey yapılmasına gerek yoktur"

ALIM YAPILAN KADROLAR

Personel alımı yapılacak kadrolar İŞKUR üzerinden bu şekilde açıklandı.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

İŞKUR iş ilanları arama sayfasına gidin. Bu sayfada yukarıdaki gibi İLAN NO yazan yere, aşağıdaki numarayı yazıp ARA butonuna tıklayın. İlanlar karşınıza çıkacaktır.

Kimya Proses Teknisyeni İŞKUR iş ilanı numarası: 00008161176

Makine Teknisyeni İŞKUR iş ilanı numarası: 00008161320

Metal Teknolojisi Teknisyeni İŞKUR iş ilanı numarası: 00008161358

Elektrik-Elektronik Teknisyeni İŞKUR iş ilanı numarası: 00008161442

Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Teknisyeni İŞKUR iş ilanı numarası: 00008161461

Kadın erkek diğer adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Gelişmeler için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Ay Önce
Motor mekanik teknisyeni varmı