Kuveyt Türk Emekli Maaş Banka Promosyonu: Ne Kadar , Başvuru Şartları 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kuveyt Türk Emekli Maaş Banka Promosyonu: Ne Kadar , Başvuru Şartları 2022

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından bir açıklama yapıldı ve banka tarafından yapılan açıklamada 2 bin lira promosyon şartlarına yer verildi.

Emekli Haberleri 4 Ağu 2022 16:19 0
Kuveyt Türk Emekli Maaş Banka Promosyonu: Ne Kadar , Başvuru Şartları 2022

Kuveyt Türk tarafından yapılan açıklamada emeklilere 2 bin liraya kadar promosyon ödeneceğine yer verildi.

QNB Finansbank tarafından bir açıklama yapıldı ve maaşını Kuveyt Türk Bankasına taşıyan vatandaşlara 2 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapılacağına yer verildi. Bankadan konu ile ilgili yapılan açıklamada, " 2.500 TL ve üzeri emekli aylığı alanlara 2.000 TL promosyon ödemesi gerçekleştirilmektedir." ifadelerine yer verildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

Kuveyt Türk resmi sayfasından açıklanan başvuru şartları şu şekilde:

Emeklilerimizin promosyon ödemesinden yararlanabilmeleri için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca bankamız aracılığıyla alacaklarına dair başvuruda bulunmaları yeterlidir.

Emekli maaşını bankamıza yeni taşıyan müşterilerimiz maaşlarını en az 1 defa bankamızdan aldıktan sonra, mevcut emekli maaş müşterilerimizse beklemeksizin en yakın Kuveyt Türk şubesine gelerek promosyon başvurusunda bulunmalarını takiben 3 iş günü sonrasında ödeme müşterimizin hesabına gerçekleştirilmektedir.

Birden fazla emekli maaşı alanların promosyon talebinde bulunmaları durumunda maaşlarının toplamı dikkate alınarak tek promosyon ödemesi yapılacaktır.

BAŞVURU

Kuveyt Türk Katılım tarafından yapılan açılamada emekli promosyon ödemesi başvuru detayları şu şekilde verildi: "Maaşını Kuveyt Türk’e yeni taşıyan müşterimiz ilk maaşı bankamızdan aldıktan sonra başvuru yapabilirken, mevcutta maaşını Kuveyt Türk’ten alan müşterimizse istediği zaman başvuru yapabilmektedir."

Bankaya müracaat ederek ya da e devlet kapısı üzerinden başvurunuzu yaparak maaş taşıma işlemi yapabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç