Konya'da öğrencisini taciz eden öğretmenin mesajları ortaya çıktı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Konya'da öğrencisini taciz eden öğretmenin mesajları ortaya çıktı

Konya'da meydana gelen olayda bir coğrafya öğretmeninin, 9. sınıfa giden öğrenciye tacizde bulunduğu iddia edildi. İşte olay.

Yerel Haberler 25 Nisan 2024 0
Konya'da öğrencisini taciz eden öğretmenin mesajları ortaya çıktı

Konya'da lisede taciz skandalı: Mesajlar ortaya çıkınca öğretmen tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Konya'da meydana gelen olayda lise 9. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki S.D. adlı kişi, 55 yaşındaki öğretmeninin kendisine Ocak ayından bu yana telefondan mesajlar gönderdiğini ve son bir ayda sürekli cinsel içerikli mesajlar attığını söyledi.

Daha önce aracı ile kendisini eve bırakan öğretmeninin kendisini öpmeye çalıştığını ve en sonda okulda merdivenlerde elle tacizde bulunduğunu iddia etti ve öğretmeni hakkında savcılığa giderek şikayette bulundu.

S.D.'nin ifadesi alındı ve öğretmenden özel ders almak istediğini söylediğinde kendisine yardımcı olmak için cep telefonu numarasını verdiğini söyledi.

Hoca'nın kendisine 3 ay önce mesaj atmaya başladığını söyleyen genç kız, mesajlarda öğretmeninin kendisine 'Ne yapıyorsun prenses, ders mi çalışıyorsun?' dediğini aktardı. Daha sonra mesajların devam ettiğini söyleyen genç kız, M.K.'nın kendisine 'Hoca lafını kaldırsak mı?' dediği öğrenildi.

SEVGİLİ OLMAK İSTEDİ

Gelen bigilere göre öğretmenin öğrencisi ile sevgili olmak istediğini söylediği bildirildi. 

KIZDI

Öğretmeni, kendisini erkek öğrencilerin yanında gördüğünde kızdığını söyleyen S.D., onun daha önce kendisini araba ile eve bıraktığında öpmeye çalıştığını söyledi.

Söz konusu mesjalar ise şu şekilde oldu:

TUTUKLANDI

Olay ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında öğretmen görevinden uzaklaştırıldı ve tutuklandı. Tutuklanıp cezaevine gönderilen öğretmen, ifadesinde hakkındaki iddiaları reddetti ve kendisine iftira atıldığını söyledi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç