Kabin memuru, pilot, personel, işçi... THY yüksek maaşla 7 bin yeni eleman alımı yapacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kabin memuru, pilot, personel, işçi... THY yüksek maaşla 7 bin yeni eleman alımı yapacak

Son dakika haberi geldi. Gelen haberde THY, 7 bin yeni personel daha alacağını bildirdi. İşte THY personel alımı başvuru bilgileri.

İş İlanları 5 Nisan 2024 2
Kabin memuru, pilot, personel, işçi... THY yüksek maaşla 7 bin yeni eleman alımı yapacak

Son dakika: Türkiye'nin en büyük kuruluşu olan Türk Hava Yolları'ndan personel alımı müjdesi geldi. Kabin memuru, 2. pilot, ofis çalışanı, personel gibi kadrolarda çalıştırmak üzere THY, 7000 personel daha alacak. Başvurular THY kariyer sayfası üzerinden alınacak. Peki başvuru nasıl yapılacak?

Türk Hava Yolları'nın 2023 yılı finansal tabloları yayınlandı. Şirket tarafından KAP'a yapılan bildirime baktığımızda THY'nin 2023 yılı verileri paylaşılırken karın rekor seviyeye çıktığı görüldü.

2023 yılında 6.1 milyar dolarlık kar elde eden THY, her geçen gün yolcu sayısında rekorlar kırmaya devam ediyor. Bir rekor da personel sayısında geldi.

Yayınlanan finansal tablolara bakıldığında THY'nin toplamda 83 bin personeli olduğu bildirildi. Bu sayı 90 bine kadar artırılacak ve bu sene personel alımlarına hız verilecek.

8 BİN PERSONELİN 1000'İ ALINDI 7000 PERSONEL DAHA ALINACAK

Türk Hava Yolları tarafından daha önce yapılan açıklamada 2024 yılında 8 bin yeni personel alımı yapılacağına yer verilmişti. Personel sayısı 82 bin seviyesindeyken 8 bin personel alımı yapılacağı bildiren Bolat, "Daha önceki başvurular üzerinden işe alım sürecimiz devam ediyor. Kabin memuru alımı için nisanda ilana çıkacağız" dedi.

Ocak ayında bu açıklama gelmişti. Ocak ayından bu yana 1000 kişi alındığı ve personel sayısının 83 bine çıkarıldığına yer verildi.

Şimdi 7 bin personel alınacak.

İLK İLAN BU AY GELİYOR

Gelen son dakika bilgilerine göre THY'nin Nisan ayında kabin memuru alacağı bildirildi. Kabin memuru alımı ilanı bu ay yayınlanacak. En az lise mezunlarından yapılacak personel alımı geldiğinde takipçilerimize bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

YÜKSEK MAAŞ VE YILDA 3 İKRAMİYE

THY, çalışanlarına en yüksek maaşı veren kurumlardan biri. En az 40-45 bin TL maaş veren THY, personellerine yılda 3 maaşlık ikramiye ödemesi de yapıyor.

THY GÜNCEL PERSONEL ALIMI İLANLARI

THY kariyer sayfasında yayınlanan iş ilanlarına baktığımızda güncel personel alımı ve alım yapılan iller şu şekilde verildi:

AÇIK POZİSYONLAR    LOKASYON

Türk Hava Yolları A.O. Engelli Çalışan Kadrosu İlanı 2024
İstanbul

II. Pilot (Dar Gövde, Tecrübesiz)
İstanbul

Kaptan Pilot Geniş Gövde (Non-Type Rated)
İstanbul

Uçuş Öğretmeni (FI) II.Pilot (Dar Gövde, Tip Yetkisi Olmayan)
İstanbul

Take-Off Cadet (Yetiştirilmek Üzere II. Pilot Aday Adayı)
İstanbul

Kaptan Pilot Dar Gövde (B737)
İstanbul

Kaptan Pilot Geniş Gövde
İstanbul

Tecrübeli II.Pilot Geniş Gövde
İstanbul

Tecrübeli II.Pilot Dar Gövde
İstanbul

Simülatör Uçuş Öğretmeni (SFI)
İstanbul

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

THY'nin güncel personel alımı ilanlarına başvurular "https://careers.turkishairlines.com/acik-pozisyonlar" adresi üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak isteyen adayların bu adres üzerinden özgeçmiş oluşturması ve başvurusunu internet üzerinden yapması gerekmektedir.

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 28 Gün Önce
Ankara yokmu
Ziyaretçi 30 Gün Önce
Sağlık menzunu alımı olacakmi