İtalya'da 1 Euro'ya ev satışı yapılacak: Başvuru formu nasıl doldurulur?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İtalya'da 1 Euro'ya ev satışı yapılacak: Başvuru formu nasıl doldurulur?

İtalya'da 1 euro fiyata ev satışı yapılıyor. Peki ev fiyatları ne kadar? Ev satışı nasıl yapılacak? İşte başvuru formu ve bilgileri.

Emlak 21 Nisan 2024 0
İtalya'da 1 Euro'ya ev satışı yapılacak: Başvuru formu nasıl doldurulur?

İtalya Sicilya Adası'nda 1 euroluk fiyata ev satışı yapıyor.

İtalya'nın Sicilya Adası'nda 1 Euro fiyata evsatışları yaptığı belirtiliyor. Sicilya Adası Castiglione di Sicilia adlı kasabasından gelen son bilgilere göre burada terk edilen evlerin 1 Euro üzerindne satışa çıkarıldığı bildirildi. Peki başvuru nasıl yapılacak? İtalya Sicilya Adası'nda ev alımı nasıl yapılacak? 1 euro ev nasıl alınır? Başvuru formu nasıl doldurulur? İşte gelen son dakika bilgileri.

Alıcı olan vatandaşların 4 bin eurluk teminat bedeli ödemesi gerekiyor. Teminat bedeli ödedikten sorna evler satın alınabiliyor. Peki başvuru nasıl yapılacak?

Kasabanın Belediye Başkanı Antonino Camarda'dan gelen son dakika açıuklamasında evlerin bu kadar ucuza satılmasının, kasabada hayatı yeniden canlandırmak için olduğunu söyledi.

Kasabada terk edilen topladma 900 terk edilen ev olduğu ve bu evlerin uygun fiyatlı olanlarının 1 euro'ya, daha pahlı olanların ise 4-5 bin Euro fiyata satılacağı bildirildi.

Eğer bir ev için birçok başvuru olursa açık artırma olacak.

KASABA NEREDE?

Kasabanın yeri şu şekilde:

Camarda yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Kurtarmamız gereken tarih dolu bir mirasımız var. Yıllar içinde çok insan ayrıldı. Geride birçok güzel ev kaldı. Bu evlerin bazılarının zamanlarının tarihi Rönesans dönemine dayanıyor"

Başvuru yapmak isteyelerin müzayedeye katılması gerekmektedir. Evleri müzayededen aldığınızda evlere tadilat yaparak evlere geçebileceksiniz.

Kadın erkek konut grubumuza katılmak, diğer adaylarla tanışmak için > TIKLA KATIL

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç