İş Sağlığı ve Güvenliği (ISG) sınav soru ve cevap anahtarı yayınlandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İş Sağlığı ve Güvenliği (ISG) sınav soru ve cevap anahtarı yayınlandı

ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında ISG sınav soru ile cevap anahtarının yayınlandığına yer verildi.

Sınav 5 Mayıs 2024 0
İş Sağlığı ve Güvenliği (ISG) sınav soru ve cevap anahtarı yayınlandı

İSG sınav soru ve cevap anahtarı yayınlandı.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada ÖSYM, bugün yapılan ISG sınavının soru ile cevaplarının yayınlandığına yer verildi.

"2024-İSG/1: Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı" başlığı ile yayınlanan son dakika açıklamasında sınav soru ile cevap anahtarına şu şekilde yer verildi:

"5 Mayıs 2024 tarihinde uygulanan 2024 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı’nın (2024-İSG/1) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarları’nın %10’u aşağıdaki bağlantıda erişime açılmıştır.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 5 Mayıs 2024 tarihinde saat 12.45'ten itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle 10 gün süreyle erişebilecektir. Temel Soru Kitapçıkları’nın görüntüleme süreci 15 Mayıs 2024 tarihi saat 23.59’da sona erecektir.

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz"

Kadın erkek adaylar bu sayfada >>> TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç