İŞKUR duyurdu: En az ilkokul mezunu bekçi alımı yapılacak 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

İŞKUR duyurdu: En az ilkokul mezunu bekçi alımı yapılacak 2023

İŞKUR üzerinden yayınlanan son dakika açıklamasında bekçi olarak çalıştırmak üzere 141 personel alımı yapılacağına yer verildi.

Bekçi Alımı 14 Eylül 2023 16:24 0
İŞKUR duyurdu: En az ilkokul mezunu bekçi alımı yapılacak 2023

İŞKUR üzerinden 141 bekçi alımı yapılacağı açıklandı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden bir açıklama yapıldı ve bekçi kadrosunda çalıştırmak üzere özel işyerlerine personel alımı yapılacağına yer verildi. Yayınlanan ilanlara baktığımızda başvuru bilgileri şu şekilde:

İŞKUR RESMİ SAYFASINDAN DUYURU

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden yayınlanan bekçi alımı duyurularına baktığımızda çarşı ve mahalle bekçisi olarak 7, inşaat, işyeri bekçisi olarak 134 olmak üzere toplamda 141 bekçi alımı yapılacağı görüldü.

İşte İŞKUR üzerinden yayınlanan son dakika açıklaması ve alım sayıları:

BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR'da yayınlanan personel alımı ilanına baktığımızda alınacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, bekçi olarak çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmaması, Türkiye İş Kurumu'na kayıtlı olması ya da kayıt yaptırması gerekmektedir.

Erkek adaylar için askerlik çağına henüz gelmemiş, askerlik çağına gelmişse askerlik hizmetini yapmış ya da askerliğini tecilli olması gerekmektedir.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanan açıklamaya baktığımızda başvuruların internet üzerinden kabul edildiği görülüyor. Başvuru yapmak isteyenlerin İŞKUR esube sayfasından müracaatını yapması gerekiyor. Adayların esube.iskur.gov.tr adresine girmesi gerekmektedir. Bu adrese gittikten sonra karşınıza çıkan ekranda iş arayan kısmından giriş yapacaksınız.

Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda iş ilanları yazan butona tıklayarak iş ilanları sayfasına gideceksiniz. İş ilanlarında meslek kısmına bekçi yazarak ilanlara gidebilirsiniz. Kadın erkek diğer adaylarla tanışmak - bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç