Ceyhan Belediyesi'nden emeklilere 5 bin TL ikramiye müjdesi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ceyhan Belediyesi'nden emeklilere 5 bin TL ikramiye müjdesi

Son dakika haberi: Ceyhan Belediyesi, Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahibi emeklilere 5 bin lira ikramiyesi verecek.

Emekli Haberleri 25 Nisan 2024 0
Ceyhan Belediyesi'nden emeklilere 5 bin TL ikramiye müjdesi

Emeklilere 5 bin TL ikramiye müjdesi.

Emeklileri yakından ilgilendiren bir son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada Ceyhan Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi ailelere 5 bin TL ikramiye vereceğine yer verildi. Peki ikramiyeden kimler yararlanabilecek? İşte son dakika haberinin detayları.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, seçimden önce söz verdiği 'İhtiyaç sahibi emeklilere 5 bin lira ikramiye' sözünü tutuyor. Kurban Bayramı için dağıtılacak olan 5 bin lira ikramiyenin belediye tarafından karşılanacağını açıklayan başkan Aydar, ihtiyaç sahibi vatandaşların belediyeye gelerek başvuru yapmalarını istedi.

Başkan Aydar, yaptığı açıklamada kişisel ve kurumsal olarak herkesin zor zamanlar geçirdiğini belirterek şu ifadeleri kullandı;

"Bu zorlukları hep beraber el ele omuz omuza vererek birbirimizi destekleyerek aşacağız. Kurban Bayramı'nda seçim döneminde söz verdiğim gibi ihtiyaç sahibi emeklilerimize herhangi bir mazeret üretmeksizin şartlarımızı zorlayarak 5 bin lira ikramiyeleri dağıtacağız. Müraacatlar geldiğinde kılı kırk yararak ihtiyaç sahibi emeklilerimizi belirleyeceğiz. Bu tespitlerde tek kriter 'ihtiyaç sahibi' olmalarıdır. Sözüm sözdür. Ne söz verdiysek sağlam ve emin adımlarla hepsini yerine getirmeye devam ediyoruz" 

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç