Çaykur işçi alımı başvurusu Ramazandan sonra başlıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Çaykur işçi alımı başvurusu Ramazandan sonra başlıyor

Çaykur 2024 yılı işçi alımı başvurusu için son dakika açıklaması geldi ve başvuruların başlayacağı tarih hakkında bilgi verildi.

İşçi Alımı 29 Mart 2024 0
Çaykur işçi alımı başvurusu Ramazandan sonra başlıyor

Çaykur işçi alımı başvurus başladı mı? Ne zaman başlayacak?

Çaykur işçi alımı hakkında son iddialar gündemde çokça konuşuluyor. Sosyal medya üzerinde dolaşan iddialarda başvuruların 29 Mart tarihinde başlayacağı iddia edilmişti. Peki Çaykur işçi alımı başvurusu ne zaman başlayacak? İşçi alımı başvuru şartları nedir? İşte gelen son dakika açıklaması.

Sısyal medya üzerinde yayınlanan iddialarda 29 Mart tarihinde başvuruların başlayacağı iddia edilmişti. Ancak bu tarihler, geçen senenin personel alımı tarihleridir.

Bu sene henüz Çaykur işçi alımı hakkında bir resmi açıklama gelmedi. Ancak edindiğimiz son dakika bilgileirne göre Çaykur işçi alımı başvurusunun Ramazan ayından sonra alınacağı ve kısa sürede başvuru sürecinin tamamlanarak işçilerin işbaşı yapacağı öğrenildi.

Ramazan ayının sona ermesi ve bayramın geride kalmasından sonra Çaykur'dan işçi alımı hakkında açıklama gelmesi ve başvuru ekranının açılması bekleniyor. Başvurular başladığında bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indiirn
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Çaykur'a 1250'den fazla işçi alımı yapılması beklenirken bu alımın 2024 yılında yapılacağı öğrenildi. Beden işçisi ile çay ekspertizi kadrosuna yapılacak personel alımında başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Siz hangi kadrolar için personel alımı bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Kadın erkek adaylar bu sayfada. Tanışmak ve bilgi alış verişi için > TIKLA TAKİP ET

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç