Çaykur 1250 işçi alımı geliyor: İşte başvuru şartları 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Çaykur 1250 işçi alımı geliyor: İşte başvuru şartları 2024

Son dakika haberi geldi: Çaykur gelen son bilgilere göre 1250 işçi alımı ilanı bekleniyor.

Çaykur 1250 işçi alımı geliyor: İşte başvuru şartları 2024

Son dakika: Çaykur'un 1250 işçi alımı yapması bekleniyor. İşte başvuru şartları.

Çaykur tarafından her sene yüzlerce işçi alımı yapılıyor. En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılması beklenen işçi alımında 2024 yılı ilanı için geri sayımda sona gelindi. Kısa sürede gelmesi beklenen ilan ile ilgili son dakika bilgisi geldi.

Gelen bilgide Çaykur'a yakın kaynaklar, 2024 yılında 1250 civarında işçi alımı yapılabileceğini bildirdi. Beklenen ilan için az süre kala adaylar, ilanın ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı. Peki Çaykur işçi alımı başvurusu ne zaman yapılacak? Başvuru şartları nedir? İşte gelen son dakika bilgileri.

1250 İŞÇİ ALIMI HANGİ KADROLARA OLACAK?

1250 işçi alımı beklendiği bildirilirken en fazla alımın işçi kadrosuna yapılacağı, çay eksperi kadrosuna da alım yapılacağı öğrenildi.

MYO Çay Eksperliği veya Çay Tarımı ve İşletme mezunu olan adaylar arasından çay eksperi alımı yapacak.

Beden işçisi kadrosuna ise en az ilkokul mezunu olan adaylar arasından yapılacak. Siz hangi kadroya kaç personel alımı bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak kadın erkek diğer takipçilerimizle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

İLAN YAYINLANDIĞINDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN...

Her sene Mart ve Nisan aylarıda yayınlanan ilanın önümüzdeki günlerde yayınlanması ve başvuruların başlaması bekleniyor. Başvurular İŞKUR üzerinden alınmaya başlanacak. işkur başvuru ekranı açıldığında bildirimle haberdar olmak için MOBİL UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç