Çaykur 1072 mevsimlik işçi alımı yapacak: Başvuru tarihi belli oldu 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Çaykur 1072 mevsimlik işçi alımı yapacak: Başvuru tarihi belli oldu 2024

ÇAYKUR, İŞKUR üzerinden 1072 işçi alımı yapacağını açıkladı. İlanın başvuru tarihi ve bilgileri belli oldu.

İşçi Alımı 25 Nisan 2024 18:16 0
Çaykur 1072 mevsimlik işçi alımı yapacak: Başvuru tarihi belli oldu 2024

Beklenen son dakika açıklaması geldi ve ÇAYKUR'a mevsimlik 1072 işçi alımı yapılacağı bildirildi. Peki başvuru şartları nedir? Kimler başvuru yapabilir 2024.

Rize İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından bir yazılı açıklama yapıldı ve Çaykur2a 2024 yılında yapılacak mevsimlik işçi alımının başvurusuna dair deaylara yer verildi.

Açıklamaya baktığımızda ÇAYKUR'un Rize Artvin ve Trabzon ile Giresun illerinde faaliyet gösteren fabrikalarında çalıştırmak üzere 930 beden işçisi, 70 çay eksperi, 55 engelli işçi, 17 eski hükümlü işçi olmak üzere toplamda 1972 işçi alımı yapılacağı9na yer verildi.

BAŞVURU TARİHİ

Rize İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada başvuruların 26-30 Nisan 2024 tarihleri arasında alınacağına ve müracaatıların İŞKUR üzerindne alınacağına yer verildi. Başvuru ekranı açıldığında takipçilerimize bildirimle haber vereceğiz. Siz de bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Şartlar yarın netleşecek. Edindiğimiz son dakika bilgilerine göre en az ilkokul mezunlarından işçi kadrolarına KPSS'siz, çay eksperi kadrosuna ise 60 KPSS ile alım yapılması bekleniyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlar arasından yapılacak işçi alımında adayların kamu haklarındna mahrum olmaması, başvuru yapacağı görevi yapmasına engel sağlık sorunu olmaması şartları aranacak. Gelen son bilgilere göre İkamet zorunluluğu olacak ve mevsimlik işçilerin aynı yerde 5 yıl görev yapma zorunluluğu olacak.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç