ASELSAN'dan 82 milyon Euro'luk yeni sözleşme: KAP geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

ASELSAN'dan 82 milyon Euro'luk yeni sözleşme: KAP geldi

Aselsan resmi açıklamasına baktığımızda Cumhurbaşkanlığı ile 82 milyon Euro'luk anlaşma yapıldığına yer verildi.

İş Dünyası 28 Şubat 2024 0
ASELSAN'dan 82 milyon Euro'luk yeni sözleşme: KAP geldi

Son dakika: ASELSAN'dan 2.7 milyar liralık KAP geldi.

Aselsan'dan bir son dakika haberi geldi. Aselsan tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan bildirime baktığımızda kurum ile Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı arasında sözleşme imzalandığı ve sözleşmenin bedelinin 82 milyon Euro olduğu bildirildi.

Açıklamaya baktığımızda 82 milyon Euro'luk anlaşmada Yakın Hava Savunma Sistemleri tedarikine ilişkin sözleşme kapsamında teslimatların 2024 ile 2027 yılları arasında olacak.

Bugün KAP'a yapılan resmi bildirimde şu ifadelere yer verilmişti:

"ASELSAN ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı arasında Yakın Hava Savunma Sistemleri tedarikine ilişkin 82.000.000,- Avro tutarında bir sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme kapsamındaki teslimatlar 2024-2027 yılları arasında gerçekleştirilecektir.

Bu açıklama Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan alınan izne istinaden yapılmıştır"

Sorumluluk reddi beyanı: Tüm veriler ve bilgiler, yalnızca bilgilendirme amacıyla "olduğu gibi" sağlanmış olup alım satım amaçlı veya finansal, yatırım, vergi, yasal, muhasebe ya da diğer konularda tavsiye niteliğinde değildir. Lütfen her türlü alım satım işleminden önce fiyatları doğrulamak için aracı kurumunuza veya mali temsilcinize danışın. Finans7.com; yatırım danışmanı, mali danışman ya da hisse senedi aracısı değildir. Veri ve bilgilerin hiçbiri, bir menkul kıymetin ya da finansal ürünün satın alınmasına, satılmasına veya tutulmasına yönelik Finans7.com tarafından yapılan bir yatırım tavsiyesi, teklif, öneri ya da talep değildir. F7 teknoloji herhangi bir yatırımın tavsiye edilebilirliği veya uygunluğu konusunda herhangi bir taahhütte bulunmaz.

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç