Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli kamu personeli alımı yapacak. Başvuru ekranı açıldı ve başvurular alınmaya başlandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacağına yer verildi. İlana baktığımızda başvuruların başladığı görülüyor. Peki başvuru şartları nedir?

İlana baktığımızda işe alınacak personellerin istihdam edileceği kısım ve ücret kat sayısı ile personel alımı sayısına şu şekilde yer verildi:
1 YAZILIM MİMARI 4 4
2 KURUMSAL VERİ MİMARI 4 1
3 KIDEMLİ YAZILIM UZMANI 3 5
4 KIDEMLİ SİSTEM UZMANI 3 2
5 KIDEMLİ AĞ UZMANI 3 2
6 KIDEMLİ SİBER GÜVENLİK UZMANI 3 2
7 KIDEMLİ CBS YAZILIM UZMANI 3 1
8 KIDEMLİ VERİTABANI UZMANI 3 1
9 KIDEMLİ DEVOPS UZMANI 3 1
10 KIDEMLİ İŞ ANALİSTİ 3 2
11 İŞ ANALİSTİ 2 8
12 YAZILIM UZMANI 2 7
13 DEVOPS UZMANI 2 3
14 SİSTEM UZMANI 2 2
15 CBS YAZILIM UZMANI 2 1
16 BİLGİ GÜVENLİĞİ UZMANI 2 1
17 AĞ UZMANI 2 1
18 VERİ MERKEZİ UZMANI 2 1

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacaklarda aranan genel şartlar şu şekilde açıklandı:

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları taşımak,

b) Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektronik mühendisliği ve elektrik-elektronik mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,

c) (b) bendinde belirtilenler dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, (Bu maddede belirtilen yükseköğretim mezunları aylık brüt sözleşme ücret tavanının iki katı ödenecek pozisyonlar için ve yalnızca birine başvurabileceklerdir.)

ç) Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçmeyecekler için en az 3 (üç) yıl, diğer adaylar için en az 5 (beş) yıl mesleki tecrübeye sahip bulunmak, (Mesleki tecrübenin belirlenmesinde; bilişim personeli olarak 657 sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı Kanunun 4’üncü maddesinin (B) bendi ile 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ile özel kesimde sosyal güvenlik kurumlarına prim ödenmek suretiyle işçi statüsünde bilişim personeli olarak geçtiği belgelenen hizmet süreleri dikkate alınır.)

d) Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

İlana başvurular 24 Nisan'da e-Devlet (Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı/ Kariyer Kapısı) ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden alınmaya başlanacak. Başvuru kılavuzu için TIKLAYIN

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Gün Önce
ya ne olur 5 veya 10 tane piskolok alın aile ve sosyal hizmetler almassa kim alacak