83 KPSS ile bekçi alımı yapıldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

83 KPSS ile bekçi alımı yapıldı

YSK'ya yapılan bkeçi alımında KPSS taban puanı açı8klandı. İşte yapılan bekçi alımına dair son dakika bilgileri.

Bekçi Alımı 10 Kasım 2023 1
83 KPSS ile bekçi alımı yapıldı

83 KPSS ile bekçi alımı yapıldı.

Dün açıklanan YSK personel alımı başvuru sonuçlarının taban puanları da açıklandı. Açıklanan taban puanlara baktığmızda en yüksek kapatan kadrolardan birinin bekçi kadrosu olduğu görülüyor.

Sonuçlara göz attığımızda sekreter kadrosunun 76 KPSS ile, teknisyen kadrosunun 83.55 KPSS ile, hizmetli kadrosunun 83.74 KPSS ile zabıt katipliği kadrosunun ise 74 KPSS ile kapattığı görülüyor.

Bekçi kadrosuna baktığımızda ise 83.92 puan ile kapatarak en yüksek puanla kapatan 3. kadro olduğu görülüyor. VHKİ kadrosuna 90, şoför kadrosuna ise 84 KPSS ile alım yapıldı.

EGM bünyesine KPSS'siz yazılı sınavla yapılan bekçi alımından sonra YSK'ya yapılan KPSS ile bekçi alımında puan oldukça yüksek kapattı.

EGM BEKÇİ ALIMI

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine yakın zamanda bkeçi alımı bekleniyor. Eksik olan illere yapılacak bekçi alımı için ilanın Ocak ya da en geç Şubat 2024 tarihinde açıklanması bekleniyor. KPSS'siz en az lise mezunları erkek adaylar arasından yapılacak bekçi alımının başvurusu başladığında Finans7.com olarak takipçilerimize bildirimle haber vereceğiz. Haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

İLKOKUL ALIMI OLSUN TALEBİ

İlkokul mezunu adaylar, bekçi alımlarının en az ilkokul mezunu adaylar arasından olmasını istiyor. Sizce alım lise mi ilkokul mu olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 5 Ay Önce
61 puanla alım Beden yok