Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası'ndan Bayram Kampanyası! 300 TL Hediye Para Verilecek!

Bankalar 4 Nisan 2024 0
Ziraat Bankası'ndan Bayram Kampanyası! 300 TL Hediye Para Verilecek!

Nisan ayı, Ziraat Bankası müşterileri için alışveriş fırsatlarıyla dolu bir dönem olacak. Ziraat Bankası, nisan ayında da müşterilerine özel avantajlar sunmaya devam ediyor. Bankanın resmi internet sitesinde yapılan duyuruya göre, 1 Nisan'dan 30 Nisan'a kadar sürecek olan kampanya kapsamında, belirli alışverişler neticesinde 300 TL'ye kadar bankkart lira kazanma fırsatı sunuluyor.

Kampanya Detayları ve Kazanç Fırsatları

Ziraat Bankası'nın sağladığı bu özel fırsat, www.bizimtoptan.com.tr üzerinden yapılacak alışverişlerde geçerli olacak. Tek seferde gerçekleştirilecek 1000 TL ve üzeri işlemlerde 100 TL, 2500 TL ve üzeri işlemlerde ise 300 TL bankkart lira elde edilebilecek. Bu fırsat, yalnızca belirtilen web sitesi üzerinden yapılan alışverişler için geçerli olup, Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi olan müşteriler, kredi kartı veya banka kartı özelliği ile bu kampanyadan yararlanabilecekler.

Katılım Koşulları ve Yöntemleri

Fırsattan faydalanmak isteyen müşteriler, Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr internet sitesinden veya SMS yoluyla katılım sağlayabilirler. SMS ile katılım için, BTOPTAN yazıp 4757'ye Ziraat Bankası'na kayıtlı olan cep telefonlarından mesaj gönderilmesi gerekmektedir. Bu basit adımlarla, kampanyaya katılım sağlanabilir ve kazanılan bankkart liralar, avantajlı alışverişlerde kullanılabilecektir.

Nisan Ayında Alışverişin Keyfini Çıkarın

Bu kampanya, Ziraat Bankası müşterilerinin nisan ayında farklı sektörlerde yapacakları alışverişler için ek bir motivasyon kaynağı oluşturuyor. Hem mevcut müşteriler hem de yeni müşteri olmayı düşünen bireyler, bu fırsattan yararlanarak alışverişlerini daha avantajlı bir şekilde gerçekleştirebilirler. Ziraat Bankası'nın güncel kampanya ve fırsatlarına dair daha fazla bilgi edinmek isteyenler, bankanın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;