Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası Promosyon Başvurusu Nasıl Yapılır? E-Devlet

Ziraat Bankası Promosyon Başvurusu Nasıl Yapılır? E-Devlet

Bayramdan önce promosyon almak isteyen emekliler sabah saatleri itibariyle Ziraat Bankası şubelerine şahsen başvuru yaparak promosyon talebinde bulunmaya başlarken konu hakkından son dakika açıklaması geldi.

Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri mitinginde yapmış olduğu konuşmasında "Depreme ayrılan kaynakların ve enflasyonun bütçe üzerindeki yükü hafifledikçe insanımızın refah seviyesini eskisinin de üzerine çıkartacağız. Bu vesileyle emeklilerimize güzel bir haber vermek istiyorum. İlk kez 2017'de emeklilerimize banka promosyonu ödenmesi uygulamasını başlatmıştık. Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını alınan aylığa göre 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi. Diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacak şekilde promosyon ödemeleri yapacağına inanıyorum. Banka protokolleri yürürlüğe girdikten sonra emeklilerimiz maaşlarını aldıkları yerlerden bu ödemeleri alabilecekler. Yeni banka promosyon rakamlarının emeklilerimize hayırlı olmasını diliyorum." diyerek yeni rakamı 12 bin TL olarak duyurmuştu.

e-DEVLET EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU TAŞIMA BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

İsteyen emekliler şahsen gidip başvuru yapabilecekleri gibi isteyen emekliler ise e Devlet üzerinden başvuru yapabilecekler. Emekliler e-Devlet şifresi ve kullanıcı kimlik numarası ile hesaplarına giriş yaptıktan sonra arama bölümüne Sosyal Güvenlik Kurumu 4A Banka ve Adres Değişikliği yazarak ilgili ekrana ulaşabilecekler.

emekli-basvurusu.jpg

İlgili ekranda banka değişikliği yapılabilecek. Ziraat Bankası'nı seçen emekliler maaşlarına göre belirlenmek üzere en düşük 8 bin TL ve en yüksek 12 bin TL aralığında promosyon alabilecekler.

Tüm emekli gelişmelerinden anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;