Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank promosyon neden yatmadı?

Bankalar 29 Mart 2024 2
Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank promosyon neden yatmadı?

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank promosyon neden yatmadı?

Bankaların promosyon rakamları güncellendi. Güncellenen promomosyon rakamlarına baktığımızda emeklilere 8 ila 12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapılacağına yer verildi. Proosyon için başvurular Pazartesi günü başlamış ve ödemeler Perşembe gününden itibaren emeklilerin hesaplarına yatırılmaya başlanmıştı.

Ancak bazı emekliler, başvuru yapmalarına rağmen promosyon ödemelerinin hala hesaplara yatırılmadığını gördü. Bunu gören emekliler, banka hesaplarını kontrol ettikten sonra ödemenin neden hesabına yatırılmadığını, ödemenin ne zaman hesabına yatırılacağını araştırmaya başladı.

MAAŞA GÖRE PROMOSYON MİKTARI

Geçen hafta katıldığı bir programda emeklilerle ilgili yapılan promosyon çalışmasını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin promosyon miktarlarının en düşük 8 bin liraya çıkarıldığını söyledi. Kamu bankalarının maaşa göre ödediği promosyon miktarı ise şu şekilde oldu:

10.000 TL - 14.999,99 TL arası maaş alanlara 8.000 TL

15.000 TL - 19.999,99 TL arası maaş alanlara 10.000 TL

20.000 TL ve üzeri maaş alanlara 12.000 TL

Bunların yanı sıra ölüm aylığını alan vatandaşlara ise 5 bin lira promosyon ödemesi yapılacağına yer verildi.

ÖZEL BANKALAR DA DAHİL OLDU

Dün açıklama yapan SGK, özel bankalarla da promosyon anlaşmasının imzalandığını bildirdi. Özel bankalar, güncelledikleri rakamlarda emeklilere 17 bin 500 liraya kadar promosyon vereceğini duyurdu. Banka banka promosyon miktarları için TIKLAYIN

PROMOSYON NEDEN YATMADI?

Emekli promosyon ödemesi yatmayan emeklilerin bir süre daha beklemesi lazım. İl il kademeli şekilde hesaplara yatırılan promosyonun kısa sürede hesaba yatmadı bekleniyor. Siz de aşağıdaki yorum kısmından promosyonun hangi ilde yatmadığını yazarak kadın erkek diğer emeklilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz. Kadın erkek emekliler bu sayfada. Tanışmak ve bilgi alış verişi için > TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 3 Gün Önce
Malatya promosyon yatmadi
Ziyaretçi 31 Gün Önce
Sivastayim kuruş yatırılması promosyon olarak
;