Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yusuf Hallaçoğlu yeni siyasi parti kuruyor: Kutlu Parti

Siyaset 5 Mayıs 2024 0
Yusuf Hallaçoğlu yeni siyasi parti kuruyor: Kutlu Parti

Bir siyasi parti daha kuruluyor: İsmi bile belli oldu.

Yerel seçimler sonrası dağılmalar devam ediyor. Seçimlerde başarısız olan partilerde istifalar art arda gelirken bu sürecin en yoğun yaşandığı yer İYİ Parti oldu.

İlko larak Akşener parti genel başkanlığından ayrıldı ve yapılan seçimlerde Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti Genel Başkanlığı görevine getirildi.

Gelen son dakika bilgilerine göre Milliyetçi Hareket Partisi'nden ayrılan ve Akşener ile birlikte İYİ Parti'yi kuran isimler arasında yer alan Yusuf Halaçoğlu, partisi ile yollarını ayırmıştı. Yolları ayıran ve partisiz kalan Halaçoğlu'ndan son dakika haberi geldi.

Gelen son dakiak bilgilerine göre Ankara'da bir dizi toplantı yapan Halaçoğlu'nun yeni parti kurma kararı aldığı, partisinin adını bile belirlediği öğrenildi.

Bugün Ankara'da partisinin kurucular kurulu üyeleri ile bir araya gelerek bir toplantı yapan Halaçoğlu, "Ülkemizin içine düştüğü şuan ki belirsizlik bize yeni bir parti kurdurmaya sevk etti" dedi ve kurulacak yeni parti hakkında bilgiler verdi. Partinin ismini de açıkladı.

Gelen son dakika bilgilerine göre Halaçoğlu yaptığı son dakika açıklamasında şunları söyledi:

"Her şeyin ülkemiz yararına olsun istiyoruz. Ülkemizin içine düştüğü şuan ki belirsizlik bize yeni bir parti kurdurmaya sevk etti. İsmini de istedik ki Türkçe bir isim olsun ve anlamı da olsun. Onun için de 'Kutlu' olsun dedik ve 'Kutlu' oldu partimizin ismi. Bu ülkenin düze çıkması için ne gerekiyorsa onu yapacak bir parti kurmaya çalıştık ve çok güzel bir ekibimiz var. Biz ne sağcıyız ne solcuyuz biz vatanseveriz"

Halaçoğlu Kutlu Parti'nin kurulacağını söyledi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;