Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Yetişkin film izlerken yakaladığı oğlunun üzerine kaynar su döktü

Dünya 5 Şubat 2024 1
Yetişkin film izlerken yakaladığı oğlunun üzerine kaynar su döktü

Bir kadın, +18 film izleyen çocuğunun üzerine kaynar su döktü.

Malezya'da meydana gelen olay şaşkına çevirdi. Gelen son dakika haerine göre 38 yaşındaki bir kadın, oğlunu telefonda yetişkin filmi izlediği sırada yakaladı. Oğluna oldukça sinirlenen kadın, siniri geçmeyince ocaktan aldığı kaynar suyu çocuğunun üzerine dökerek onu yaktı. Çocuk hastaneye zar zor yetiştirildi ve hemen tedavi altına alındı.

GÖZALTINA ALINDI VE İNCELEME BAŞLATILDI

Bu olay sonrası çocuğnu hastaneye kaldıran kadın, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve hakkında tahkikat başlatıldı.

Free Malaysia Today adlı gazetede yayınlanan habere göre 13 yaşındaki oğlunu kasten ağır yaralamakla suçlanan kadın suçlu bulunması durumunda 20 yıla kadar hapis cezası alabilecek. Buna ek olarak para cezası ya da kırbaç cezası da alabilecekti.

SUÇUNU KABUL ETTİ

Suçunu kabul eden kadın "internet verisini yetişkin filmi izlemek için kullandığı" gerekçesiyle oğluna çok sinirlendiğini ve üzerine kaynar su döktüğünü söyledi.

DUL KADIN, PSİKOLOJİM BOZUK DEDİ

5 çocuklu dul kadın, mahkemede cezasının hafifletilmesi gerektiğini söyledi ve psikiyatrik bir hasta olarak stresinin giderek arttığını, doktor izni ile ilaç dozajının günde 50 mg seviyesinden 100 mg'ye çıkarmak zorunda kaldığını da sözlerine ekledi.

MAHKEME, 3 YIL CEZA VERDİ

Savcı, sanığa ve tüm ülkeye ders olması için orantılı bir ceza verilmesi gerektiğini söyledi. Mahkeme ise kadına 3 yıl hapis cezası verdi.

Kaynak: Finans7

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 3 Ay Önce
😂 😂 😂
;