Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Visit Finland Free başvurusu nasıl yapılır?

Visit Finland Free başvurusu nasıl yapılır?

Visit Finland başvuru nasıl yapılır? İşte visitfinland.com başvurusu.

Geçen sene yapılan açıklamada dünyanın en mutlu ülkesi Finlandiya, ücretsiz tatil fırsatı ile adeta nasıl bu kadar mutlu olduklarını diğer dünya ülkelerine göstermek istediğini açıklamıştı.

Bilindiği üzere hemen hemen her sene yapılan Dünya Mutluluk Araştırmasında Finlandiya ilk ülke oluyor. Dünyanın en mutlu insanlarının yaşadığı Finlandiya'da işleyen bir sistem mevcut. Eğitimde en başarılı ülke konumunda olan Finlandiya'nın mutlu olması için bir değil birçok sebep var.

Finlandiya'nın resmi turizm ofisi, 4 gündne oluşan bir ücretsiz gezi düzenleyeceğini ve Fin usulü mutluluğun bu gezi kapsamında dünya vatandaşlarına gösterileceğini bildirdi.

Geçen sene yapılan bu gezi 12 ile 15 Haziran tarihleri arasında geçrekleşmişti. Bu sene de söz konusu gezinin yapılabileceği belirtiliyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Finlandiya'ya gitmek için aranan şart 18 yaşını geçmiş olmak.

Eğer İngilizce biliyorsanız ve burada gezdiğiniz sürede anılarınızı, gezdiğiniz yerleri ve gözlemlerinizi paylaşırsanız bu gezi için gereken şartları taşıyorsunuz demektir.

BAŞVURU

Başvuru yapmak için öncelikile video izlemeniz gerektiğine yer verildi. 5 ders alacak ve videoları bitirdiğinizde dersleriniz bitmiş olacak.

"https://www.visitfinland.com/en/find-your-inner-finn/" adresi üzerinden derslere uylaşabilir ve söz konusu programa başvurunuzu yapabileceksiniz.

GEZİ NE ZAMAN?

Geçen sene başvuru yapanlar Haziran ayında geziye alınmıştı. Bu sene de aynı şekildeo lması bekleniyor. Tarih belli olduğunda haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;