Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Vakıfbank Yeni Kredi Kampanyasını Duyurdu! 3 Ay Ertelemeli 125.000 TL Kredi İmkanı!

Kredi 23 Mart 2024 0
Vakıfbank Yeni Kredi Kampanyasını Duyurdu! 3 Ay Ertelemeli 125.000 TL Kredi İmkanı!

Türkiye'de bankalar son dönemlerde kredi musluklarını iyice kıstılar. Kredi büyümesinin engellenebilmesi için bankalar baskı altına alınınca bankaların kredi verme iştahları oldukça kapandı. Nakit erişiminin sağlanamaması ise vatandaşların kişisel bütçelerine büyük bir darbe indiriyor. Bundan dolayı ihtiyaç kredisi vermeyi sürdüren bankalar büyük talep görüyorlar. Vakıfbank da bu bankalar arasında yer alıyor. Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasının özellikleri nelerdir?

Artı Para Nedir? Taksitli Artı Para Nasıl Kullanılır?

VAKIFBANK'TAN İHTİYAÇ KREDİSİ İMKANI!

Kamu bankası olan Vakıfbank uzun yıllardır vatandaşlara finansman destekleri sağladı. Bu destekler ile vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını karşıladılar. Ekonomik olarak zor günler yaşanan Türkiye'de vatandaşlar yine nakit erişimini Vakıfbank'tan sağlayabiliyorlar. Vakıfbank'a başvuru yapan müşterilere banka tarafından ihtiyaç kredisi verilerek finansman sorunları çözülebiliyor.

İhtiyaç kredilerinin bankadan bankaya değişen maliyetleri bulunuyor. Bundan dolayı her banka kendi kredi politikasına göre belirlediği faiz oranı ile müşterilere ihtiyaç kredisi kullandırıyor. Vakıfbank'ın da ihtiyaç kredisi aylık faizi yeniden belirlendi. Bu çerçevede müşterilere aylık yüzde 5,04 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi veriliyor. Bu faiz oranı yüksek olarak görülebilir ama bankalarda artık uygun faizli ihtiyaç kredileri kalmadı.

VakıfBank, 3 ay için 3 milyar TL net kar açıkladı

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi çekmeye karar verenler BDDK talimatı gereği azami vade sürelerine uymak zorundalar. Bu çerçevede 100.000 TL üstü ihtiyaç kredileri en fazla 12 aya kadar vade ile verilebiliyor. Müşterilerin 50.000 TL ile 100.000 TL arasında ihtiyaç kredisi çekmeleri durumunda azami vade süresi 24 ay olabiliyor. 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerine ise maksimum 36 aya kadar vade yapılabiliyor.

Vakıfbank müşterileri ihtiyaç kredisi çekmeleri halinde esnek ödeme imkanlarına da sahip olabiliyorlar. Bu çerçevede müşteriler kredi taksitlerini kendilerine uygun gelecek şekilde istedikleri periyotlara bölebiliyorlar. Aylık eşit taksitli, iki ayda bir eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli gibi taksitlendirme yapılabiliyor. Ayrıca müşteriler 3 ay kredi taksiti erteleme imkanını da tercih ederlerse kullanabiliyorlar.

125.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI!

ihtiyac-kredisi.jpg

Vakıfbank'tan 12 ay vadeli 125.000 TL ihtiyaç kredisi çekenler bankaya aylık 15.364 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 184 Bin TL'yi buluyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;