Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Üç Bankanın 50.000 TL İhtiyaç Kredisinin Maliyet Tablosu Belli Oldu!

Kredi 21 Mart 2024 0
Üç Bankanın 50.000 TL İhtiyaç Kredisinin Maliyet Tablosu Belli Oldu!

Bankalardan ihtiyaç kredisi çekmek için gayret gösterenler en doğru bankayı seçmek noktasında büyük bir kararsızlık yaşıyorlar. Bankaların kredi maliyetleri sürekli yenilenirken farklı kriterlerle en uygun kampanyayı açıklayan bankadan ihtiyaç kredisi çekilmek isteniyor. Bunun için de banka banka maliyetlerin öğrenilmesi gerekirken ihtiyaç kredilerinin diğer koşulları araştırılıyor.

İHTİYAÇ KREDİSİ ÇEKERKEN NASIL HAREKET EDİLMELİ?

İhtiyaç kredisi çekmeden önce karar verme aşamasında oldukça dikkatli davranmak gerekiyor. İhtiyaç kredileri için maliyetler bankadan bankaya değişiyor. Ancak sadece maliyet kriteri ile ihtiyaç kredisi çekilecek bankaya karar vermek hata olabiliyor. Bunun yanında esnek ödeme imkanları da çok önemli olarak görülüyor.

Bireysel Kredi Almanın Avantajları ve Dezavantajları - Mukayese

Esnek ödeme denildiğinde şu anda en önemli imkan Vakıfbank tarafından sağlanıyor. Müşteriler ihtiyaç kredisi çekmek isterler ise banka onlara esnek ödemeyi sınırsızca sunuyor. Öncelikle ihtiyaç kredisi taksit periyotları aylık, 2 ayda bir ve üç ayda bir olacak şekilde tercih edilebiliyor. Bunun yanında müşterilere 3 ay taksit erteleme imkanı da veriliyor. Bu şekilde çekilen ihtiyaç kredisini ödemek Vakıfbank'ta çok daha kolay olabiliyor.

İhtiyaç kredisi çekerken bankalar azami vade sürelerini tüm müşterilere aynı şekilde uygulamak zorundalar. Bunda müşteriye özel bir uygulama yapılamıyor. 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerini bankalar en fazla 36 aya kadar vade ile verebiliyorlar. Bu vade süresi müşterinin finansal durumu ne kadar olumlu olursa olsun 37 ay olamıyor. 50.000 TL ile 100.000 TL arası ihtiyaç kredileri ise 24 aya kadar vade ile verilebiliyor. 100.000 TL üzeri ihtiyaç kredilerine ise en fazla 12 aya kadar vade imkanı tanınabiliyor.

VAKIFBANK 50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

vakifbank-ihtiyac-kredisi.jpg

Vakıfbank müşterileri 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi çekmeleri halinde aylık 3.647 TL taksit ödemesi yapıyorlar.

DENİZBANK 50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

denizbank-ihtiyac-kredisi.jpg

Denizbank 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisini müşterilere aylık 3.899 TL kredi taksiti ile kullandırıyor.

AKBANK 50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

akbank-ihtiyac-kredisi.jpg

Akbank'tan ihtiyaç kredisi çekenler 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi için aylık 3.927 TL kredi taksiti ödüyorlar.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;