Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Türkiye geneli bir markette Dev Ramazan indirimleri başladı: Fiyatlar yüzde 45 düştü

Türkiye geneli bir markette Dev Ramazan indirimleri başladı: Fiyatlar yüzde 45 düştü

Ramazana özel birçok üründe yüzde 45 indirim başladı.

Marketler, Ramazan ayının gelmesi ile birlikte ürünlerinde peş peşe indirimler yapmaya başlarken bir son dakika açıklaması geldi ve yüzde 45'lik indirim kampanyasının başlatıldığı bildirildi.

Yıldız Holding bünyesindeki tedarik zincirinde olan binlerce üreticinin katkısı ile başlatılan kampanyaya bugün yeni bir boyut geldi ve indirimler yüzde 45'lere kadar çıktı.

Gelen son dakika bilgilerine göre Ramazan ayı boyunca temel ihtiyaç ürünlerinde, gıdada yüzde 45'lere varan indirimlerin başladığı görülüyor.

Söz konusu indirimlerle ilgili bir açıklama yapan Yıldız Holding Başkan Vekili ve CEO’su Mehmet Tütüncü, vatandaşlara ucuz market ürünlerini ulaştırdıklarını söyleyerek indirimlerin Ramazan ayı boyunca da devam edeceğini söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

“ŞOK Marketler, Bizim Toptan ve Seç Marketler gibi perakende şirketlerimiz uzun zamandır Türkiye’de fiyat istikrarını koruma adına önemli bir işlev üstleniyor. Aynı şekilde gıda ve atıştırmalık alanında da Ülker ve Kerevitaş gibi köklü şirketlerimizle vatandaşlarımıza uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler sunuyoruz. İçinde bulunduğumuz küresel enflasyon ortamında ürün fiyatlarımızı doğrudan etkileyen maliyet artışlarını, mümkün olduğunca tüketicilerimize yansıtmamak adına tedbirler alıyoruz. Bu yıl tedarikçilerimizin de destekleriyle yüzlerce farklı üründe indirime giderek, Ramazan ayında tüketicilerimizin yanında olmak istedik. Önümüzdeki süreçte de enflasyonla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara destek olmaya devam edeceğiz"

İndirim kampanyasına baktığımızda en büyük indirimlerin Şok marketlerde olduğu ve Her Gün Ucuz Fiyat adı altında kampanyanın devam ettiğine yer verildi.

TUKONFED Başkanı Aydın Ağaoğlu, indirimleri yerinde inceledi ve yapılan indirimlerle birlikte fiyatı düşen ürünlere değindi.

İNDİRİME GİREN ÜRÜNLER VE FİYATLARI

Ürünlerin indirimli ve indirimsiz fiyatlarını paylaşan Ağaoğlu, şunları söyledi:

"Yıldız Holding'in bu hamlesi bir şeylerin olabileceğini gösteriyor. Mesela ilk aklıma gelen;

Tam yağlı beyaz peyniri indirimli 250 liraya fotoğraflamıştım. Tam yağlı. Bakın bu markette altını çizerek söylüyorum tam yağlı peyaz peynir 116 TL'ye tüketicilere perakendede sunuluyor.

Bir diğeri siyah zeytin. Bu zeytin başka markette indirimde 320 lira. Burada inanamıyorum 1 kilosu 130 lira bile değil.

15'li yumurta 55 lira. Bu en ucuz pazarda bile 120 lira 30'lusu.

Çay 96.5 liraya iyi bir marka.

5 kiloluk pirince baktım kilosu 27 liraya geliyor. Piyada 60 liraya ulaşan fiyatlar var.

HEPSİNİ ALINCA NE KADAR YAPIYOR?

Yukarıda sadece belli başlı indirimler verildi. Hesaplamada indirime giren ürünlerin alınması durumunda ödenecek tutar ile normal tutar şu şekilde açıklandı:

"Özetleyecek olursak burada indirimli ürünlerin fiyaı 900 lira civarında.

Eğer indirim olmasaydı 1260 lira ödenecekti"

Buna göre baktığımızda 1260 lirada 360 liralık indirim olduğu görülüyor. Bazı ürünlerde yüzde 10-20 indirim olurken bazı ürünlerde indirimler yüzde 45'leri geçmiş durumda.

Sizce hangi markette ürünler daha ucuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 36 Gün Önce
markalar dandik. ürünler küçük ya da kalitesiz. fiyat çok indirimli degil
Ziyaretçi 37 Gün Önce
Ben Şok Marketin ucuz olduğu nu görmiyorum. Akbal ondan ucuz.Tam tersi olması lazımken
Ziyaretçi 37 Gün Önce
aman toplu alışverişte fislerinizi kontrol edin reyonda yazan kasada farklı çıkıyor..fiyattt
;