Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Tuna Kaya Yükselecek 6 Altcoini Açıkladı!

Kripto Paralar 3 Şubat 2024 0
Tuna Kaya Yükselecek 6 Altcoini Açıkladı!

Yatırımcılar için büyük önem taşıyan haberi ünlü ekonomist Tuna kaya duyurdu. 

Elindeki parayı en iyi şekilde değerlendirmeyi isteyen yatırımcılar, çeşitli yatırım araçlarına yöneliyor. Bu kapsamda 2023 yılında önemli bir yükseliş yaşayan fakat sonrasında düşüşe geçen kripto paraların akıbeti de merak konusu oldu.

2023 YILI YÜKSELİŞ DÖNEMİ OLDU
Kripto paralarda Bitcoin 2023 yılının başında 20 bin dolar seviyesinden 48 bin dolar seviyesine kadar geldi. Birçok uzman ise bu yükselişin Spot Bitcoin ETF’lerin onaylanmasından dolayı yaşandığını belirtti.

Bitcoin Nedir? - Bitcoin Ne Demek? | ENUYGUN

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu SEC, spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonlarına (ETF) onayını verdikten sonra 50 bin sınırını gören Bitcoin, 36 bin dolar seviyelerine kadar düşüşe geçti. Fakat son toparlanmayla 43 bin dolar seviyesine yeniden ulaştı.

O 6 COİN PATLAYACAK
Birçok uzman kripto piyasasında boğa sezonunun bu yıl yaşanacağı söylerken, bu görüşe ünlü ekonomist Tuna Kaya da katıldı. Kaya, X hesabından yaptığı paylaşımda boğa sezonunda 6 coinin patlayacağını söyledi:

Bitcoin'in fiyatında sert düşüş - Son Dakika Haberleri

“Önümüzdeki yakın vadede altı tane Altcoin de patlama bekliyorum. Son düşüşle düzeltmelerini de tamamladılar. Artık engel kalmadı. Bunlar 2024-2025 boğa piyasasının da yıldızları olacak. Sırasıyla, 1 SOL 2 AVAX 3 OP 4 MINA 5 RNDR 6 LINK”

ekonomist-tuna-kaya-kripto-yorumu-2.jpg

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;