Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Tüm kapılar kapandı: Asgari ücrete Temmuz ayında ek zam yok

Tüm kapılar kapandı: Asgari ücrete Temmuz ayında ek zam yok

Asgari ücrete ek zamda tüm kapılar kapandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan asgari ücrete ek zam ile ilgili açıklama geldi. Bakan Işıkhan yaptığı açıklamada ek zamma değindi ve Temmuz ayında bir ek zammın gündemde olmadığını söyledi ve bu konuda tüm kapıları kapattı.

Kanal 24 canlı yayınına konuk olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yarın Çalışma Meclisi'nin toplanacağını ve sendikalar başta olmak üzere çalışma hayatından birçok temsilci ile önemli görüş alış verişi yapılacağını, son toplantının ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılacağını söyledi.

ASGARİ ÜCRET ZAMMI

Asgari ücrete ek zam ile ilgili açıklama yapan Bakan Işıkhan, "Belirlenirken çok güzel bir uygulama oldu. Asgari ücret belirleme komisyonunda işçiler de vardı. Çok şeffaf şekilde oldu. Temmuz ayı yaklaşıyor bir beklenti oluştu. Asgari ücrete bir zam olur mu?" sorusuna şu şekilde cevap verdi:

"Çalışma Bakanlığı olarak asgari ücret tartışmaları her zaman oluyor. Ancak biz geçen yılın asgari ücretini belirlerken 1 yıllık belirledik. Sendikalarla görüşürken bu noktada bir anlaşmaya da vardık. Biz bakanlık olarak belirlemiyoruz. Sendikalarla çalışıyoruz"

Sizce asgari ücrete ek zam gelmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak kadın erkek diğer takipçilerimizle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

YENİ ZAM ARALIK'TA

Asgari ücrete gelecek zam Aralık ayına kaldı. Aralık'ta 2025 yılı asgari ücret zammı belirlenecek.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 14 Gün Önce
Asgari uscrete zam yokmuş keyfiniz bilir aman yapmayın aman mazallah
;