Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Trump, banka hesabında ne kadar parası olduğunu açıkladı

Dünya 23 Mart 2024 0
Trump, banka hesabında ne kadar parası olduğunu açıkladı

Trump, banka hesabında ne kadar nakit parası olduğunu söyledi.

ABD eski Başkanı Donald Trump bir son dakika açıklamasında bulundu. Trump yaptığı açıklamada banka hesabında ne kadar parası olduğunu söyledi.

Kendi kurduğu sosyal medya platformu Truth Social sayfası üzerinden açıklama yapan Donald Trump, banka hesabında bulunan parasını seçim kampanyasında kullanmayı amaçladığını söyledi.

New York Başsavcısı Letita James ile davaya bakan yargıcın hile ile yolsuzlukla bu paranın kendisindne alınmak istediğini söyleyerek açıklamasını sürdüren Trump, 2016 yılında kazanmasının beklenmediği bir seçimi kazanması dışında başka yanlış bir şey yapmadığını söyledi.

2020 yılında daha iyi yaptığını ve şimdi 2024 yılında büyük bir farkla önde olduğunu söyleyen Trump, "Bu Amerika'da komünizmdir" dedi.

454 MİLYON DOLAR TEMİNAT ÖDEMESİ GEREKİYOR

Donald Trump, temyiz mahkemesinde bu karara itiraz süreci devam ederken 2 gün içinde 454 milyon dolarlıık teminatı yatırması gerekiyor. Aksi durumda Başsavcı, Trump'a ait Florida'daki Mar-a-Lago da dahil herhangi bir eyaletteki malvarlıklarına el koyabilir.

NE KADAR PARASI OLDUĞUNU AÇIKLADI

Donald Trump sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda toplamda 500 milyon dolarlık nakit parasının bankada olduğunu söyledi. Trump açıklamasında bu parayı başkanlık seçimlerinde kullanacağını söyledi.

HALKA ARZ OLUYOR

Öte yandna Trump'ın kurduğu Truth Social adlı platformun önümüzdeki günlerde halka arz olacağı bildirildi. Kısa süre içinde hissenin borsalarda işlem göreceği belirtildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;