Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Toki indirim kampanyası 2024 ne zaman başlayacak?

Toki indirim kampanyası 2024 ne zaman başlayacak?

TOKİ indirim kampanyası ne zaman 2024.

Her sene nisan ayı civarında indirim kampanyası düzenleyen TOKİ'nin 2024 yılı kampanyası merak ediliyor. TOKİ'den ev alan ve ödemelerine başlayarak evine geçen vatandaşlar, TOKİ'nin 2024 yılı indirim kampanyasının ne zaman başlayacağını merak ediyor.

Geçen sene TOKİ indirim kampanyası sene sonuna doğru gelmişti. 21 Eylül tarihinde başlayan başvurular 19 Ekim tarihine kadar devam etmiş ve borcunun tamamını kapatmak, tapusunu almak isteyen vatandaşlar, bankalara başvuru yaparak indirim kampanyasından faydalanmıştı.

Söz konusu indirim kampanyasına başvuru yapacakların ilk taksidini ödemiş olması ve geriye dönük taksit, emlak vergisi borcu olmaması gerekmektedir. 12 ya da daha az taksidi kalanlar da kampanyadan faydalanamıyor.

BANKADAN KREDİ VERİLİYOR

Konutunun tapusunu hemen almak, TOKİ'ye borcunu bitirmek isteyen, taksitlerinin her sene memur maaşı kadar artmamasını isteyen vatandaşlar, Ziraat ile Halk Bankası'ndan kredi çekebilecek. Kadın erkek konut grubumuza katılmak, diğer adaylarla tanışmak için > TIKLA KATIL

İNDİRİM NE KADAR OLACAK?

İndirim oranının daha önceki kampanyalarda olduğu gibi yüzde 25 oranında olması bekleniyor. Vatandaşlar ise en az yüzde 30 indirim bekliyor. Sizce indirim ne kadar olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

BAŞVURU NE ZAMAN?

Başvurularla ilgili duyurunun Nisan ayında gelmesi bekleniyor. ToKİ indirim kampanyası başvurusu başladığında, kredi detayları açıklandığında bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;