Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TOKi 47 ilde Ayda 3500 TL taksitle arsa satışı müjdesi geldi: İşte başvuru 2024

TOKi 47 ilde Ayda 3500 TL taksitle arsa satışı müjdesi geldi: İşte başvuru 2024

Son dakika haberi: Kendi evini yapmak için arsa arayanlar, yatırımlık arsa arayanlar, kat karşılığı birine vermek üzere arsa arayan vatandaşlar, devlet eli ile satışa çıkarılan arsaların fiyatlarını araştırıyor. Konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. TOKİ ucuza arsa satışı yapacağını açıkladı.

TOKİ 47 ilde arsa satışı yapacağını duyurdu. TOKİ Emlak Müzayede tarafından yapılan son dakika açıklamasında arsa başvurusunun başladığına yer verildi.

Emlak Müzayede üzerinden yayınlanan açıklamada en ucuzu 105 bin lira olan arsaların 47 ilde satışa çıkarıldığına yer verildi. Peki arsaların başvurusu nasıl yapılacak?

Ankara
Konya

Arsa satışı olacak iller şu şekilde:

Ankara

Konya

Mersin

Mardin

Balıkesir

Afyonkarahisar

İstanbul

Antalya

Denizli

İzmir

Kırklareli

Kırşehir

Adana

Ağrı

Aksaray

Amasya

Bayburt

Bingöl

Bitlis

Bursa

Çanakkale

Düzce

Edirne

Eskişehir

Gaziantep

Iğdır

Isparta

Kahramanmaraş

Karabük

Kars

Kastamonu

Kayseri

Kocaeeli

Kütahya

Manisa

Muğla

Nevşehir

Niğde

Ordu

Sakarya

Şanlıurfa

Tekirdağ

Tokat

Trabzon

Uşak

Yalova

Yozgat

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Başvuru için vatandaşların 18 yaşından büyük Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekmektedir. Başvuru için herhangi bir ikamet veya gelir şartı yok. Tüm illerde yaşayan vatandaşlar, söz konusu arsalara başvurusunu yapabilecek.

FİYATLARI NE KADAR?

Arsa fiyatlarına baktığımızda en uygunu 105 bin liradan arsa satışı yapıldığı görülüyor. İl il arsa fiyatları için TIKLAYIN

Sizce arsa fiyatları az mı çok mu? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

TAKSİTLİ SATIŞ OLACAK

Söz konusu arsalara başvuru yapan ve arsayı almaya hak kazanan vatandaşlar, yüzde 25 peşinat verecek ve peşinattan sonra kalan para 24 ay vade ile TOKİ'ye ödenecek.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Başvuru yapmak için teminat ödemeniz ve Emlak Müzayedeye evrakları göndermeniz gerekmektedir. Başvuru ile ilgili yapılan açıklamada, "Açık Artırma toplantısına katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler, katılım teminatı olarak toplantı öncesinde EMLAK YÖNETİM Hizmetleri ve Ticaret A.Ş'nin Halk Bankası IBAN(TR50 0001 2009 8780 0010 2614 91)no.lu TL hesabına teminatı ödemeleri gerekmektedir" denildi.

Kadın erkek konut grubumuza katılmak, diğer adaylarla tanışmak için > TIKLA KATIL

KONUT MÜJDESİ DE GELECEK

Önümüzdeki günlerde konut müjdesi de gelecek. Konut başvurusu başladığında bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 14 Gün Önce
3 yıldır sosyal konut arsalarının yapılmasını bekliyoruz, deprem zedelere evleri neden bedava yapıldı ücretli yapımması gerekirdi diğer insanlara haksızlık her şey pahalandı deprem zedelere ev yapıldı ücretsiz hiç evi olmayanlar insan yerine konmuyor
Ziyaretçi 28 Gün Önce
geçen sene arsa için kura çekildi kimseye verilmedi
Ziyaretçi 28 Gün Önce
Liste o kadar küçük ki hiç birşey okunmuyor
;