Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Tim Draper, 2024 Bitcoin tahminini yayınladı: İşte BTC yorumları

Kripto Paralar 13 Şubat 2024 0
Tim Draper, 2024 Bitcoin tahminini yayınladı: İşte BTC yorumları

Tim Draper, Bitcoin'in 2024 yılında ne kadar olacağını açıkladı.

Risk sermayedarı ve milyarder Tim Draper yaptığı son dakika açıklamasında 2024 yılında Bitcoin'in 250 bin dolarlık fiyata ulaşabileceğini söyledi.

Coin Bureau'ya açıklamalarda bulunan Draper, yaptığı tahmini için oldukça yakında ifadesini kullandı.

Bitcoin'de bu sene yükselişin devam edeceği beklentisini taşıyanlar arasında Draper de var. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) ülkenin ilk Spot Bitcoin ETF'sini onaylayacağı yönündeki haberler sonrası varlığın büyük bir yükselişe hazır olduğunu söyleyen Draper, bu konuda iyimser olduğunu söyledi.

Son birkaç aydır Amerika'dan gelen ETF haberleri sonrası yükselen Bitcoğin'in 250 bin dolara ulaşacağını öngören Draper, bunun yakında olacağını söyledi.

Daha önce de Bitcoin'in oldukça yükseleceğini söyleyen Draper, "Bunu tahmin ettiğimde, beklemediğim şey ABD'nin bu kadar korkak ve eski düşünceli olacağıydı" dedi.

YAKINDA OLUR

Draper sözlerinin devamında Bitcoin ile ilgili, "Sanırım bu yıl 250.000 doları görebiliriz... Aslında eğer onun 250.000 doları olursa bunun çok daha geçeceğini düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

50 BİN DOLARI AŞAN BİTCOİN'E ENFLASYON FRENİ

Amerika'da bugün enflasyon açıklandı ve beklentiler oldukça aşıldı. Enflasyonun beklenti üzeri gelmesi sonrası riskli varlıklarda düşüş oldu. 50 bin doların üzerini gören BTC, bu veri sonrası düşmeye başladı ve 49 bin 145 dolara kadar geriledi.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler Finans7 yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

;