Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TikTok'un Türkiye'de yasaklanması için harekete geçildi: Tiktok kapanıyor mu?

Bilim ve Teknoloji 29 Nisan 2024 18:15 18
TikTok'un Türkiye'de yasaklanması için harekete geçildi: Tiktok kapanıyor mu?

TikTok kapanıyor mu?

TikTok Türkiye'de kapatılacak mı sorusunun cevabı merak ediliyor. Br son dakika haberi geldi ve TikTok'un Türkiye'de kapatılması için harekete geçildiği öğrenildi.

Teknolojinin gelişmesi üzerine her geçen gün yeni mecralar ortaya çıkıyor. Şu anda dünyada en çok kullanılan sosyal medya platformları ise Instagram ile TikTok oldu. Son dönemlerde TikTok dünya çapında büyük tepkilere neden oluyor.

Türkiye'de geçen aylarda yaşanan müstehcen yayınlar sonrası bazı isimler gözaltına alınmıştı. Bunların ardından bir skandal da geçen gün meydana geldi. Bir kişi sosyal medyadan canlı yayın açarak kendi çocuğuna şiddet uyguladı.

Çocuğunun kafasını masaya vuran kadın, çocuğu kanlar içinde ağlarken canlı yayın açarak para kazanmaya çalıştı. Olay ile ilgili bir soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında kadının 3 çocuğu elinden alınarak devlet korumasına alındı.

MHP HAREKETE GEÇTİ: TİKTOK YASAKLANABİLİR

Yerel seçimlerin sona ermesi, bayramın bitmesi sonrası yoğun şekilde mesaiye başlayan mecliste TikTok mesaisinin yaşanması bekleniyor. Gelen son dakika bilgilerine göre TikTok'un Türkiye'de kapatılması için bir kanun teklifinin gelebileceğine yer verildi.

Kulislerden gelen son dakika bilgilerine göre Cumhur ittifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi'nin TikTok kanun teklifi hazırlaması ve TikTok'un kapatılmasını isteuecek.

Düzenlemenin kısa sürede meclise gelmesi bekleniyor. Sizce TikTok kapatılmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Düzenleme meclise geldiğinde haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Yorumlar (18)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 16 Gün Önce
kapansin
Ziyaretçi 16 Gün Önce
kapansin
Ziyaretçi 16 Gün Önce
Kesinlikle kapatılmalı,,, ama ne yazık ki ismi farklı olan uygulamar kullanılmaya devam edilcek . Bu tip uygulamaların önüne geçebilecek kanunlar olaması şart,ülkemizin seviye ve ferah için gerekli adımlar atılsın lutfen
Ziyaretçi 16 Gün Önce
Şuana kadar okuduğum en güzel haber
Ziyaretçi 17 Gün Önce
kapatılmalı
;