Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TikTok'ta skandal video: Anne, sırf para toplamak için çocuğuna neler yaptı!

Yaşam 28 Nisan 2024 8
TikTok'ta skandal video: Anne, sırf para toplamak için çocuğuna neler yaptı!

Ahlaksızlığın, rezilliğin böylesi... Çocuğu kanlar içindeyken TikTok'ta canlı yayın açtı.

Son dönemlerin tepki çeken sosyal medya platformu TikTok'tan son dakika haberi geldi. Gelen görüntüler, sosyal medya üzerinde kısa süre içinde gündem oldu ve büyük tepkilere neden oldu.

TikTok üzerinde yayınlanan görüntülerde bir kullanıcının çocuklarına psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığı ve sonrasında canlı yayında para toplamaya çalışması tepkiler neden oldu.

ÇOCUĞUNUN KAFASINI DUVARA VURUP...

Gelen son görüntülerde bu Karagül adı ile paylaşım yapan bu kadın bir videosunda çocuğuna yine şiddet uyguladığı ve kafasını duvara vurup kanlar içinde kalmasına neden oldu.

Çocuğunun kafasını duvara vurup kanlar içinde bırakan kadın, bu halde iken canlı yayına devam etti ve "Arkadaşlar ambulans çağırdım geliyor" dedi.

Küçük çocuk o sırada kanlar içinde ağlarken "Elim ayağım titriyor" dediği duyulurken kadının bunu hiç umursamadığı ve TikTok'ta canlı yayına devam ettiği görülüyor.

SADECE BUNLARLA KALMADI

Skandallar bu video ile sınırlı değil. Başka videolarında canlı yayın açıp çocuğunu döven kadın, farklı videosunda kendisine sarılmak isteyen oğlunu iterek dövüyor.

AMERİKA'DA YASAKLANABİLİR

Geçen gün ABD'de Biden'in önüne gelen kanun teklifinde TikTok'un kapatılabileceği maddesi yer aldı. Bu durum tüm dünyada ses getirirken Türkiye'den de birçok vatandaş, TikTok'un kapatılmasını talep ediyor.

Peki sizce TikTok kapatılmalı mı? Kapatılmamalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak kadın erkek diğer takipçilerimizle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Yorumlar (8)
Seçili Yorum Avatarı

Seç

Ziyaretçi 12 Gün Önce
Bencede kapatılsın
Ziyaretçi 12 Gün Önce
Kesinlikle tik tok kapatılmalı böylelerine de ceza verilmeli
Ziyaretçi 13 Gün Önce
Bende kapatılmasından yanayım bu ahlaksızların cezasınında almasını isterim bakmıyorsa devletin cocukları ondan almasını cok isterım
Ziyaretçi 13 Gün Önce
Kapatılsın
Ziyaretçi 13 Gün Önce
Kapatılsın
;